Šta je novo?

WarCraft III FT video problem POMOC

Ripper

Čuven
Učlanjen(a)
25.07.2000
Poena
650
Instalirao sam WarCraft III FT 1.12 na novu masinu (Barton 2500+@2200Mhz, Radeon 9600pro catalyst 3.9, ABIT NF7-S rev2.0 Nforce 3.13)
Igra radi super, ali video (na pocetku igre i kasnije na pocetku kampanja je grozan, znaci sve je sivo i brljavo), zvuk radi normalno. Znaci sve sto je u endzinu igre je najnormalnije. Jel imao neko slican problem?
Temperatura je normalna...
A napominjem da je sve savrseno radilo na Duronu 700@910, GF2MX 32mb, ABIT KT7A....
STA NIJE U REDU SA OVIM VIDEOM? :hump: Ili ATI ili NForce garantovano ctp;

desni klik mishem na shortcut pa u target na kraj dodaj -opengl (pre ove crtice treba da bude jedan razmak)

Znam ja za to. I tacno je da lepse izgleda pod OPENGLom, meni se licno vise svidja..sve je nekako...drugacije.
Ali to i dalje ne dotice moj problem sa VIDEOm... E da jos 1 napomena pustio sam doticne filmove direktno iz MediaPlayera i bez problema ih pusta slika super. A kada isti taj film pusti WarIII na pocetku to je sivo i brljavo! Sta sad??

probaj da instaliras neki divx codak npr 5.05 sa njim meni sve radi ok... a ako i ne radi pogledaj filmoze jedanput iz MP pa posle menoj da ih gledas :)

Ej tako i radim... Moguce da je do DivXa 5.1pro, ali me mrzi da ga deinstaliram ionako sam ih odgledao vec XXX puta. Hvala u svakom slucaju!

VRATIO SAM STARI NICK JAAAHUUUUUUHUUUUUUUU (D) :eye: type;

Ja sam ga kopirao u Windows direktorijum da bi ga registrovao inace nije hteo.. Medjutim nista! Isto ko sto je i bilo...Jel ima neko ideju?

Vrh Dno