Šta je novo?

Warcraft 3

Drzite se Blizzard-a, mozda je otrcano ali su vec na neki nachin BRANDNAME...;)

driver je napisao(la):
pa valjda se to po nicku moze naslutiti :)
igrao sam sve vrste voznji, preko automobila do motornih sanki i skejta :D:D:D
ma znam ja slaio sam se samo... secam se onog auto moto treada.. ih bre, kolko je on hiljada reply-ova imao :D bila su to ona lepe vremena pre nego li su me vrbovali za vojsku

delimir je napisao(la):
ajde kada smo već kod strategija...

Kakav je "Emperor: Battle For Dune" (4 CD-a)?

Da li je zatevniji od Warcraft III (mada mi WCIII radi u 1280x1024 u 32bita...)?

Bez obzira sta ti neki kazu igra je odlicna...samo se stancuje, to je tacno, ali izgleda da niko nije obratio paznju da ti Ra2 Yuri's Revenge smatras fantasticnom igrom...probaj je, neces se pokajati, veoma je dobra, mada zna da se debelo oduzi...imas mapu i biras gde napadas (kao u C&C1) ali je malecki problem sto ima oko 50-ak teritorija minimum, plus sto protivnici imaju kontranapad :) a ako ne osvojis sve teritorije pre otpocinjanja zavrsne misije koju aktiviras napadom na teritoriju sa bazom zadnja misija ce biti mnooogo teza...
Mozda deluje komplikovano, ali shvati ovako : Krug je podeljen na 3 trougla, na 3 strane, svaka u dnu ima glavnu bazu do koje mozes doci prostim osvajanjem 5-6 njih u nizu u liniji i tako veoma brzo izbijes pred glavnu bazu...ali je fora sto na vecini teritorija se nalaze NPC rase :) koje ti ako ih ne pokoris veoma otezavaju zivot kad otpocnes zadnju misiju...
Pozdrav

A jel neko od "stratega" probao Sudden Strike 2 ???

septimus je napisao(la):
A jel neko od "stratega" probao Sudden Strike 2 ???

Tezak shit. Presao sam keca, kao i onaj dodatak. U suddenu 2 nema apsolutno nista novo...ama bas nista. Samo su ubaceni japanci. Izgleda potpuno isto, sve se radi isto, jedina razlika je sto pesadija postavlja ne samo obicne mine vec su sada podeljene na protivpesadijske i protivtenkovske :) i to je cela razlika koju sam primetio...
Naravno, totalna deinstalacija je bila iminentna :p

Brutalan Zlica je napisao(la):
Tezak shit. Presao sam keca, kao i onaj dodatak. U suddenu 2 nema apsolutno nista novo...ama bas nista. Samo su ubaceni japanci. Izgleda potpuno isto, sve se radi isto, jedina razlika je sto pesadija postavlja ne samo obicne mine vec su sada podeljene na protivpesadijske i protivtenkovske :) i to je cela razlika koju sam primetio...
Naravno, totalna deinstalacija je bila iminentna :p

Znachi zna se: SAMO War3 dolazi u obzir i nishta vishe ( koliko chujem ni Age of Myth.... neche imati shta tu da trazzi!

Single Player Rules!

Zaista zarazna igra koja mami svojim elementima......
:)

Nazad
Vrh Dno