Šta je novo?

Warcraft 3 The Frozen Throne

vampire

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
20.05.2005
Poena
319
Ljudi seca li se neko mini kampanje "The Founding Of Durotar" ? gde da nadjem ostale delove? uz igru se dobiju samo 2 misije! hvala

Sa iole novijim patchom dobijaš i dodatne misije...tj sve :) Znači skini najnoviji...i to je to...

***, postoji zilion "Warcraft III" tema i to se svaki treci dan otvori po jedna nova. Trebalo bi otvoriti jednu oficijalnu.

Da li neko zna kako uspevam dobiti cpu sa tima buba i dredlordom i death knightom???

Ne znam stvarno, ali pobedih sa 2 heroja i 1.5 tim buba. Da li neko moze da mi kaze neku taktiku sa night elfovima ili neki forum gde mogu naci taktike? Hvala

pa neam pojma sta ce ti taktike o_O
se Ud-om ti je obicno dk+fiends+destro+frosts... to je neka klasika koja se igra sa ud-om.
sa elfovima zavisi, al ono kao ako igras protiv orka potm+hunts+dryads+chims... mada sve zavisi, ne mozes to tako da gledas taktike... igraj kombinuj pa ces skontati ;) probaj ovo gore sto sam ti rekao, mada komp je to, smaranje :) odigras par partija na bnetu i skontas od prilike sta i kako ;)

Gde mogu da skinem Keycraft 2.0.1 ili neki drugi program da naravim custom keys za frozen throne

Vrh Dno