Šta je novo?

Warcraft 3 patch 1.10 & frozen trone ?!!?!?

pain

Čuven
Učlanjen(a)
25.04.2003
Poena
604
Da li je neko uspeo da instalira WC3 patch v1.10 i FT a da to radi ?!!?

Ako jeste recite kako :mrgreen:

Pa moras sacekati da naprave crack za tu verziju patch-a, pa ce ti tek onda proraditi kako treba...

Imam i patch i crack ali umesto da se ucita wc3 ucita se ft bilo da kliknem na ft ili war3 exe :x :x :x

Gde si nasao standalone verziju patch-a???? Na blizzardovom sajtu ga nema, ali su ga najavili...

Aj molim te, izbaci neki link...
Hvala...

pain je napisao(la):
Imam i patch i crack ali umesto da se ucita wc3 ucita se ft bilo da kliknem na ft ili war3 exe :x :x :x

da si pročitao readme frozen throne-a video bi kako da startuješ Warcraft III.
u prečici za frozen throne dodaj "-classic", bez navodnika.
znači ovako treba da ti izgleda prečica, odprilike:
"C:\Program Files\Warcraft III\Frozen Throne.exe" -classic

dajte neki link za skidanje. inace igrao sam u nekoj igraoni sa ortacima i jezivo je. mnogo su jaki novi heroji (onaj rastaman od Orcova je najjachi :D ), mnogo je dobar onaj kameni carobnjak od Night elfova. Mnogo mi se svidja kupovina heroja u tavernu. Onaj zubati je keva.

kameni carobnjak?:)

procitao sam tek posle :D

patch i sve ostalo da bi igra radila bez cd-a imate na
www.wcgalaxy.com

[G]H1ghLANdeR je napisao(la):
kameni carobnjak?:)

ma nije carobnjak, nego klasican shibadzija :D .Nego se kupuje u isoj gradjevini gde se kupuju carobnjaci. Ima foru da uzme toljagu tj. drvo i da mlati i tada ne znam oduzima 2 jedinici 45% svog damage.

ovaj peč na wcgalaxy.com je neoficijelni, ko zna koji haker ga je pravio.
ipak ću sačekati oficijelni blizardov peč, što preporučujem svima vama.
valjda će uskoro izaći

genijalcin@23 je napisao(la):
...

ma nije carobnjak, nego klasican shibadzija :D .Nego se kupuje u isoj gradjevini gde se kupuju carobnjaci. Ima foru da uzme toljagu tj. drvo i da mlati i tada ne znam oduzima 2 jedinici 45% svog damage.
znam ja momche da ti prichas o mountain giantu,ipak prichas sa selektorom wc3 reprezentacije srbije:)

nIce Cream je napisao(la):
Gde si nasao standalone verziju patch-a???? Na blizzardovom sajtu ga nema, ali su ga najavili...

Aj molim te, izbaci neki link...
Hvala...
Najbolji sajt za takve problemcice, samo se registruj www.gamerzonline.net

nego nek mi neko objasmi, taj FT, jer to moze da se skina sa neta (kao neki patch) ili moram da se cimam i nabavljam cd. pz

http://www.blizzard.com/support/?id=mwr0744p

Izasao je patch 1.11 za RoC i TFT

na www.wcgalaxy.com imate crack 1.11...

Uzivajte...

Za TFT 1.11 ne treba prethodno instalirati onaj "kineski", replay-i lepo rade, sve radi...

[G]H1ghLANdeR je napisao(la):
...
znam ja momche da ti prichas o mountain giantu,ipak prichas sa selektorom wc3 reprezentacije srbije:)

Ahahahha.... kako bilo u ceskoj slektore ? ;)

Pozdrav!

Vrh Dno