Šta je novo?

warcraft 3, koji patchevi, help!

oogabooga

Čuven
Učlanjen(a)
20.10.2003
Poena
690
Treba sutra prekosutra da mi stignu warcraft 3 i frozen tron original igre, pa me ineteresuje koje sve patcheve treba poskidati za njih i redosled za instalaciju, da bi se igralo na netu? moram da pitam, jer nemam pojma oko ove igre, nego me klinja davi, zapeo da je igra pa bog!!

hvala unapred za odgovore!!

poz!

Ili pustis igru da sama skine patch kada se prvi put konektujes na Battle.Net.

Instaliras TRC zatim TFT, instaliras patch 120a.

ok hvala, ali vidim na stranici 1.20 patcheve i za ROC i za Frozen tron...jel mi trebaju oba za igranje na netu?

samo skini za patch frozen throne, ako ces oba cd da instaliras, a ne vidim zasto ne bi :)

bre :d

samo za frozen throne
:)

100%

Pazi prvi put kad se konektujes na Battle.net igra ce sama skinuti sve sto je potrebno... Inace ja sam na EuroBattle.net-u pa sve moram sam ali ako je original u pitanju onda sve radi automatski.. Bez brige :wave:

raksa
hoces da kazes, ja nisam kupio original, vec igram na piratskom serveru?
:D

Ako ce igra sama da skida ono sto joj treba, bolje onda sam skini instalacioni fajl patcha, da ne bi posle svake reinstalacija (igre i OSa) ponovo skidao. Instaliraj oba cd-a i skini samo TFT patch jer on updateuje obe verzije igre, dok TRC patch radi samo za TRC...

e koje gluposti se ovde desavaju
klinja dok sam ja bio na poslu
stavio patch 1.18a, i ja sad skinuo 1.20a, i nece da se preinstalira preko ovog, i sad moram uninstall igru....a u PM!

evo, sad sam reinstalirao igru, i opet nece da instalira 1.20a patch...u cemu je sad problem? a 1.18a hoce.......

Instaliras 1.19a (48.4MB), 1.19b (0.781MB), 1.20a (1.03MB). Tako ja radim, ne bih znao da li ima patch da ti stavi odmah na 1.20a.

ma instalirao sam 1.18a opet, i pustio da sa apdejtuje sa battle.neta i sad radi......

Nazad
Vrh Dno