Mihajlo je napisao(la):a onda te pitaju .......... pa sto morash da igrash expansion ........... igraj RoC i uzivaj u njemu (tacnije dok se ne otplati 30e ulozenih u njega) :mrgreen: :mrgreen:
ali ima leka i za to .............. postoji patch za 1.12 za FT koji omogucava igranje preko batle neta .......... nece josh dugo ali tenutno radi!!!
prvo ako se ne razumes u nesto nemoj da se pravis pametan🙂Mihajlo je napisao(la):Aj, keve ti, objasni nam kako???? Castim te ako objasnis!
pa batice da li citash ono sto sam napisao!!! ako pogledash post WIIIpachovi .......... koji sam postovao sa udateom za v.1.12 .......... razmisljao se da okacim i link ka tom patchu ali sada ces morati da se pomucish malo 🙂 ........ neznam kakav si poznavalac ruskog ......... na "bacuskinim" sajtovima imash par komada koji rade kako valja
(dozvoljava igranje na Karambi,W3Stateu, Xlordareonu, i Battle netu ........ pazi Bnet nisam probao pa neznam, ali pishe kada skinesh da radi i na njemu, tako da cu se ograniciti od toga jer ako tamo lazu i ja tebe lazem!!!
Probao sam samo Karambu jer sam preko nje ranije igrao RoC!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari