Šta je novo?

Warcraft 3 FT Bonus misije

• Začetnik teme Začetnik teme ica
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

ica

Čuven
Učlanjen(a)
18.08.2002
Poena
619
Jel zna neko kada ce sa Battle.net -a moci da se skinu Bonus misije za Warcradt 3 Frozen Throne i da li ce to raditi sa nasim "skupo placenim originalnim" diskovima?

kako mislis da skines sa b neta ako nemas orig..A sigurno bi trebalo da radi..

ma oni su blesavi

uz ukucavanje serijskog broja sa diska!!!

mada sve je moguce 😀

E taman sam se ponadao,mada kao sto rece Mihajlo sve je moguce.

Bre, ako bas volite neku igru nije tolika tragedija kupiti original!

A sta ako je ta igra 30e + 30e ???
Znaci RoC + TFT = 60e

Za Srbiju ipak previse 😀

123

a onda te pitaju .......... pa sto morash da igrash expansion ........... igraj RoC i uzivaj u njemu (tacnije dok se ne otplati 30e ulozenih u njega) :mrgreen: :mrgreen:

ali ima leka i za to .............. postoji patch za 1.12 za FT koji omogucava igranje preko batle neta .......... nece josh dugo ali tenutno radi!!!

samo mlate pare

ali cemu sva ta trka i frka .......... kupish 9800pro da bi igrao W3 ili neku slicnu strategiju ........ (nedaj boze kanter koji samo sto ne radi na frezi mog komse)
nego ova ulaganja u industriju grafickih imaju svoje prednosti, opet ce morati da bacaju konstantno nove igre, i XBox i PS2 kriza ce polako proci i vratiti se na staro

a sto se tice cene upravu is Ico ........ nego to samo nama frka, onima na zapadu to dzeparac pa ih boli uvo, na blizardu objavili da je 14.08 prodat 1.000.000 primerak Frozen throna ........... to je definitivno vredno slavlja (1CDx50$+WIII) :mrgreen:

Re: 123

Mihajlo je napisao(la):
a onda te pitaju .......... pa sto morash da igrash expansion ........... igraj RoC i uzivaj u njemu (tacnije dok se ne otplati 30e ulozenih u njega) :mrgreen: :mrgreen:

ali ima leka i za to .............. postoji patch za 1.12 za FT koji omogucava igranje preko batle neta .......... nece josh dugo ali tenutno radi!!!

Aj, keve ti, objasni nam kako???? Castim te ako objasnis!

pa batice da li citash ono sto sam napisao!!! ako pogledash post WIIIpachovi .......... koji sam postovao sa udateom za v.1.12 .......... razmisljao se da okacim i link ka tom patchu ali sada ces morati da se pomucish malo 🙂 ........ neznam kakav si poznavalac ruskog ......... na "bacuskinim" sajtovima imash par komada koji rade kako valja
(dozvoljava igranje na Karambi,W3Stateu, Xlordareonu, i Battle netu ........ pazi Bnet nisam probao pa neznam, ali pishe kada skinesh da radi i na njemu, tako da cu se ograniciti od toga jer ako tamo lazu i ja tebe lazem!!!
Probao sam samo Karambu jer sam preko nje ranije igrao RoC!!!

Ma ajde sta ste se uplasili ja imam ogr skinucu tu novu kampanju pa cu da vam okacim negde 🙂

i blizzard ce me lincovati ali ajde 😀

Mihajlo je napisao(la):

pa batice da li citash ono sto sam napisao!!! ako pogledash post WIIIpachovi .......... koji sam postovao sa udateom za v.1.12 .......... razmisljao se da okacim i link ka tom patchu ali sada ces morati da se pomucish malo 🙂 ........ neznam kakav si poznavalac ruskog ......... na "bacuskinim" sajtovima imash par komada koji rade kako valja
(dozvoljava igranje na Karambi,W3Stateu, Xlordareonu, i Battle netu ........ pazi Bnet nisam probao pa neznam, ali pishe kada skinesh da radi i na njemu, tako da cu se ograniciti od toga jer ako tamo lazu i ja tebe lazem!!!
Probao sam samo Karambu jer sam preko nje ranije igrao RoC!!!
prvo ako se ne razumes u nesto nemoj da se pravis pametan🙂
on omogucava igranje na bnetu,ali morate imati validne roc i tft cd keyeve...

Nazad
Vrh Dno