Šta je novo?

Warblade

A Da Imam Verziju 1.2

Poslednja izmena od urednika:
to te ili usere gem bomb da pokupis u milisekundi kad pocinju da se stvaraju ili neki lak nivo kad imas najajce oruzje

Upravo tako, ako ti od prethodnog nivoa ostane GemBomb, pa da je pokupiš u trenutku kad počinju da se "stvaraju" na sledećem nivou...

Mislim da čak ni sa najjačim oružjem (kako beše, neka Plasma nešto :)) ne možeš da ih pokokaš za manje od 1 sec. Za manje od 2 možda :D

"kupio sam"verziju 1.2e ali nema krek jer je kod mene

evo i mog rezultata
500 levels add-znaci da u profilu dodaje 500 na konacan obracun nivoa

Prilozi

• ScreenShot003.png
    ScreenShot003.png
    64.2 KB · Pregleda: 130
kako se dobijaju znacke ja nemam ni jednu a rezultat nije los

LOWRENCE je napisao(la):
Vazi za svaku sledecu verziju... Jedino sto se prica da ce da se pravi kao neka expanzija koja ce da kosta jos nekih 7-10$, ali to ce biti skroz nova igra.

kako se dobijaju bedzei jer sam skupio 999990 kintu i nista :wall: :crash:

gx-x je napisao(la):
to te ili usere gem bomb da pokupis u milisekundi kad pocinju da se stvaraju ili neki lak nivo kad imas najajce oruzje

kako da se nabudzi preko 100% higest hit % above level 25
what is fuck is that :smoke:

Eto vidiš, značka :D Samo napred!

Dal je neko ovu igru uspeo da natera da radi na win7?

Auh, bre ;)

Sad si me naterao da kopam po diskovima da nađem instalaciju pa da probam :wave:

shku: Dal je neko ovu igru uspeo da natera da radi na win7?

Ja je igram pod Win 7 i radi perfektno, imam verziju 1.33. Ako igra nece da ti se pokrene, desni klick na ikonicu igre. U padajucem meniju podjes na properties i otvara ti se novi prozor. U njemu ides na compatibility i ispod compatibility mode strikiras
Run this program in compatibility mode for Windows XP sa service packom koji imas u masini.

Sifra???

Ima li ko dobronamjeran da mi da sifru (Code) koja se dobija u mailu a sluzi za postavljanje skora u HALL OF FAME na Warblade sajtu? Unaprijed hvala...

Nazad
Vrh Dno