Šta je novo?

WAR Online Prvi utisci

mmarkovic

Slavan
Učlanjen(a)
16.04.2008
Poena
319
Da li je neko probao igru? Kakvi su utisci ? Ja licno imam svoj primerak i sinoc sam zaginuo do 4 igrajuci.
Licno mislim da ima dosta prednosti u odnosu na wow, ali takodje ima i mana ...
Sve u svemu lep MMO za malo duze vreme ...

Pa dobro koje su to mane a koje prednosti ? :) Daj malo opsirnije...

Koliko je mesečna pretplata i da li primaju Visa Virtuon, ako zna neko?

Warhammer, Age of Reckoning, stvarno mu je bezveze naslov.

aha, to li je dakle, pa vec ima tema o tome !

Ma ovde vise niko ne koristi search, otvaraju se teme kako kome padne na pamet...cak ni ne zameram moderatorima na tome, jedino da rade u 3 smene da stignu da pobrisu sav spam koji se nakupi...

Ma ovde vise niko ne koristi search, otvaraju se teme kako kome padne na pamet...cak ni ne zameram moderatorima na tome, jedino da rade u 3 smene da stignu da pobrisu sav spam koji se nakupi...

Okey, postoji tema O WARHAMMERu pre izlaska, ovo je tema o IGRI posle izlaska i zove se PRVI UTISCI ... dakle svako ko je igrao neka pishe a ne da smara o tome kako tema vec postoji, po meni je to veci spam nego to za search ... plus SEARCH mi skoro uvek ne izbaci sa trazim ...

Pa ne moze da izbaci sta trazis kad si temu nazvao WAR online a igra se ne zove tako, takodje nisi ostavio ni koristan link tako da ljudi pojma nemaju o cemu pricas. Klasican spam, cisto da bi otvorio temu, isto si uradio i za PES koji isto nije izasao a ti si otvorio novi thread iako postoji jedan. I nema potrebe da vices :)

Okey, postoji tema O WARHAMMERu pre izlaska, ovo je tema o IGRI posle izlaska i zove se PRVI UTISCI ... dakle svako ko je igrao neka pishe a ne da smara o tome kako tema vec postoji, po meni je to veci spam nego to za search ... plus SEARCH mi skoro uvek ne izbaci sa trazim ...

Po tvojoj logici potrebna je tema pre izlaska, odmah po izlasku i verovatno jos jedna nakon nekih godinu dana?:trust:

edit: A kad u search kucas WAR sigurno nece da ti izbaci Warhammer Online: Age of Reckoning.

Poslednja izmena:
Po tvojoj logici potrebna je tema pre izlaska, odmah po izlasku i verovatno jos jedna nakon nekih godinu dana?:trust:

edit: A kad u search kucas WAR sigurno nece da ti izbaci Warhammer Online: Age of Reckoning.

posle svakog patch-a: "WAR online posle patcha - utisci" :d

sala mala :wave:

Smarash ... a tema o warhammeru je od prilike uvek na prvoj strani, kao da nisam video .... bla bla bla ...
OK, ocigledno si talentovano logichan kada ne citas vec se pravish pametam, osim ako nisi igrao sto spamujesh??

Poslednja izmena:
Kakav useless topic, utisci, a nigde utisaka, ajde malo detaljnije.

Kakav useless topic, utisci, a nigde utisaka, ajde malo detaljnije.

Pa pokusavam,
ja sam zapao na ORDER REALM, fora je sto na jednom relmu moze da postoji samo jedan red ... DESTRUCTION ili ORDER, i tek kasnije dolazi do RvR okrshaja, gde je poenta da se odbrani jedan grad ili napadne.

Slicno kao i u GW postoje kampanje koje donose dosta novina ... Skill tree je savrsheno, a klase su jako lepo izbalansirane, mada dosta generalizovane... Recimo svi imaju TANK, Range DPS, Melee DPS ... i po kombinacije ...

Ufff.. cekajte da se jos malo naigram, igra je fenomenalna!!!

A profesije, cuo sam da nisu bas najbolje odradjene i da su trenutno waste of time and money . True ?

Nazad
Vrh Dno