Šta je novo?

War Leaders Clash Of Nations

DonPaya

Slavan
Učlanjen(a)
06.11.2006
Poena
319
Jel neko probao ovu novu strategiju, pod Vistom 32 puca pri ulasku u battle mode.

Aj malo vase utiske

i pod xp-om takodje, te cekam nekakav fix

deluje kao ww2 u TW fazonu, mada ne bash u visokobudzetnom fazonu

Kod mene ne puca pod XP-om, Krenuo sam da igram sa Nemcima i nije uopste pucalo. Najvise podseca na TW, ali cim predjem u real time bitku smorim se jer nema osecaja kao u TW. Mozda je tako na pocetku, videcemo kasnije...

Evo meni je sinoc pukla igra(xx-ti put za 1 dan) i def mi ej s*eban autosave jer nece da se loaduje sada i d anastavi kampanju:(.Inace po netu ima 1.1 i 1.2 pec za igru ,po 25xmb ali oni datiraju iz aprila 2008 :S,skino sam ih ali nece da se instaliraju....a navodno popravlja stabilnost i performanse...

PS-reinstalirao sam igru i ne radi ni 1 save fajl od kako sam ubio de gola i od kako je francuska kapitulirala :S

Poslednja izmena:
Evo meni je sinoc pukla igra(xx-ti put za 1 dan) i def mi ej s*eban autosave jer nece da se loaduje sada i d anastavi kampanju:(.Inace po netu ima 1.1 i 1.2 pec za igru ,po 25xmb ali oni datiraju iz aprila 2008 :S,skino sam ih ali nece da se instaliraju....a navodno popravlja stabilnost i performanse...

PS-reinstalirao sam igru i ne radi ni 1 save fajl od kako sam ubio de gola i od kako je francuska kapitulirala :S

Ova igra se pojavila u Nemackoj pre skoro godinu dana i to su pecevi za tu verziju.

Znam da je enmacka verzija izasla pre oko godinu dana,a zanimljivo je da je cak i s tim pecevima pucala igra pa su je bili povukli u nemackoj,a pec 1.01 za germansku verziju radi i na nasoj seljackoj verziji a 1.0 i 1.2 ne

Znam da je enmacka verzija izasla pre oko godinu dana,a zanimljivo je da je cak i s tim pecevima pucala igra pa su je bili povukli u nemackoj,a pec 1.01 za germansku verziju radi i na nasoj seljackoj verziji a 1.0 i 1.2 ne

NAsao sam problem sto se tice pucanja igre bar meni:problem je razerov lekic,cak i fiksovana verzija."kupio" sam na netu miniimage i sad igra radi extra:D A ameri su popili 10ak atomki.Jedino mogli su da ostave da kad pobedite zajedno s saveznicima da ne bude tu kraj vec da mozete dalje da lemate perostale vojnike protivnickih armija pa na kraju svoje saveznike za prevlast na svetu,ali to najverovatnije moze kad se iskljuci historic acuracy,):banana::banana::banana:

Poslednja izmena:
pa dobro i sta sad da radimo znaci mozemo da se slikamo sa igrom posto u bitku ne mozemo da udjemo

igra je OCAJNA, ne trudite se, meni je raidila savrseno ali je toliko uzbudljiva i zabavna bila da je nema odavno na mom hardu

Meni ova igra zakuca kad se pojavi ekran sa "velikim vodjama" :). i tada pomaze samo reset dugme na kucistu, ni alt+ctrl+del ne radi posao... Instalirao najnovije drajvere, directX, lek i miniimage - nista nije pomoglo :(

Nazad
Vrh Dno