Šta je novo?

War for Nosgoth [Novi Legacy of Kain?]

Dobih beta kljuc. Igrao sam sat vremena, igra je tezak prosek za sada. Balans u igri je nepostojeci, do te mere da nije zanimljivo ni igrati. Jedino mozda u grupi koju poznajes. Nisam siguran kako se tacno otkljucavaju ostale klase, osim sto se moze platiti pravim parama. Ne znam kakav je match-making na vecim rankovima, ali na samom pocetku igre je katastrofalno, posebno zato sto ne postoji auto-balance timova (makar da bude u "public").

EDIT: Jedna od najvecih boljki je cinjenica da nema nekog prostora za kreativnost zbog samo tri skilla koja mozete izabrati po klasi. I jos kad se uzme u obzir da se apsolutno sve u igri (sto se tice nadogradnji, novih stvari, otkljucavanja, itd.) uzima kroz njihov store za sada, igra izgleda kao previse restriktivno sinsko vozilo.

Poslednja izmena:
Gledao sam na youtube,poneko postavi 20-30 min gameplay,verovatno će biti uklonjeno zbog copyright-a, nije baš tolko neizbalansirano,jer humans moraju da budu u grupi,da bi imali šanse što je po meni sasvim ok.

Malo magija,ali koliko shvatam,kako lvluješ klasu,otkjučava se još.

Ako im ovo uspe možda će da prave Single- player,mada bi po mom mišljenju,trebali samo da promene grafiku i u određenoj meri gameplay originalnim igrama,a voice-acting i storyline da se ne menja,jer neko jeste umro,ja mislim onaj što je bio lignja.

Jedna zanimljivost,glumac koji je igrao Kaina je Medivh iz WC3

Ne otkljucava se nista, moras sve da kupujes (jedino ako promene ubuduce). Nisam ljubitelj ovih F2P naslova gde se sve mora kupovati, radije bih da ima fiksna cena za celu igru.

Ne otkljucava se nista, moras sve da kupujes (jedino ako promene ubuduce). Nisam ljubitelj ovih F2P naslova gde se sve mora kupovati, radije bih da ima fiksna cena za celu igru.

I ja bih,problem je u ceni pravljenja Single-player igre. Squere Enix,izdavač igre je imao problema sa Tomb Rider-om koji se prodao u oko 4 mil primeraka,a nije zadovoljio očekivanja,eto koliko koštaju moderne igre,shvatili da je bolje da ne rizikuju pa se odlučili na ovo. Sećam se pre par godina kad he THQ propao,bacili sve karte na Darksiders 2, a igra imala gubitak pored prodaje 2 mil primeraka,a THQ bankrotirao.

Znaci,internet glasina :) odlicno. MAda, ako nema LoK SP, nista ne znaci sto nije umro :D

Igrao sam nekih sat vremena multiplayer betu. Šta znam,nit smrdi nit miriše. Prosek u svakom smislu. Lično mi nije interesantna što se kupovine tiče.

Krenula open beta, probao igru nekako je meh. Moze biti zanimljivo, al nekako je sadrzinski ekstremno sturo ko da je alfa verzija, a ne da je toliko blizu izlaska. Inace smara sto te forsiraju da igras sa obe strane u svakom mecu.

Mora tako inace bi bilo zestokog manjka igraca sa jedne strane. Tako je i u Left 4 Dead.

Jel igra neko Nosgoth?? Ja i još par drugara smo se navukli žestoko igra je free na Steam-u.

Nazad
Vrh Dno