Šta je novo?

War for Nosgoth [Novi Legacy of Kain?]

Ve®sus

Slavan
Učlanjen(a)
05.02.2008
Poena
380
legacyofkain.jpg

'War for Nosgoth' domain registered by Square Enix, prompting Legacy of Kain rumors

It has been ten years since Legacy of Kain: Defiance was released in 2003, but perhaps Square Enix feels like now is the time for the franchise to return. A recent domain registration for "WarForNosgoth.com" was filed by Square Enix, prompting claims that the publisher wants to return to the setting of the Legacy of Kain franchise. Is it a reasonable claim? Well, maybe, but if there were an appropriate time it'd be right now.

The main reason, okay the only reason really, for the Legacy of Kain franchise to be likely to return soon is because... Crystal Dynamics. Yes, the developer that's made every Tomb Raider game since 2006, including the upcoming prequel that launches on March 5. Aha, see where I'm going now? With Tomb Raider development wrapping up, Crystal Dynamics is likely moving on to another project. Considering they made the majority of the Legacy of Kain/Blood Omen/Soul Reaver titles, they would be the perfect candidate to reboot the franchise.

Unfortunately, even if Crystal Dynamics or some other studio really is starting development of a Legacy of Kain: War for Nosgoth title, we likely won't hear about it for a while. Square Enix is probably just going to squat on this domain until the time is right, whether that be a month or three years from now. At least it's a sign of hope for Legacy of Kain fans who have dreamed of a return to Nosgoth.

Uf, jedan od mojih omiljenih serijala, nadam se da ce biti nesto od ovoga.

Bice al ko zna kad...
Legacy Of Kain Defiance sam presao davno, moracu opet ako uspem da pokrenem na Win7...

Odlicna vest
Nije bitno kada, samo da izadje :)

Ako prave jos jedan Defiance slobodno mogu da batale sve. Soul Reaver FTW!!!

Sinoc sam pogledao ceo storyline za Blood Omen, soul river1,2, samo nisam za blood omen 2... Igrao sam samo Legacy Of Kain Defiance...
Ja se nadam da nece menjati voice actere...

Blood Omen 2 je valjda neka alternativna buducnost. Odigraj ako mozes Soul Reaver 1 na emu za Dreamcast i Soul Reaver 2.

kain isto izgleda u blood omen 1 i u blood omen 2, mlad. tek posle, u soul reaver naslovima se promenio zbog vampirskih mutacija tokom tih hiljada godina, koliko je već prošlo. pozaboravljao sam mnogo toga, čini mi se da je ovakvo objašnjenje postojalo za izglede i uprošćeni timeline, a u legacy of kain serijalu je sve jednostavno samo nije jednostavno objasniti vremena :)

kain isto izgleda u blood omen 1 i u blood omen 2, mlad. tek posle, u soul reaver naslovima se promenio zbog vampirskih mutacija tokom tih hiljada godina, koliko je već prošlo. pozaboravljao sam mnogo toga, čini mi se da je ovakvo objašnjenje postojalo za izglede i uprošćeni timeline, a u legacy of kain serijalu je sve jednostavno samo nije jednostavno objasniti vremena :)

Da, to kaze i Raziel, u nekom uvodnom cinematic-u

Sinoc sam pogledao ceo storyline za Blood Omen, soul river1,2, samo nisam za blood omen 2... Igrao sam samo Legacy Of Kain Defiance...
Ja se nadam da nece menjati voice actere...

još imaš vremena da se iskupiš. igre imaju i dan danas fenomenalnu grafiku i kompleksan gameplay sa puno zagonetki. cinematic storyline se gleda kada se sve proživi :)

Blood Omen II ima jako zanimljivu pricu, fenomenalne komentare Kaina koje odisu arogancijom :D tu sam igru odigao toliko puta da sam stizao do kraja a da ni jednom ne zaginem, iako igra nije bas laka; iskljucivo da bih ispratio njegovu pricu

samo je borba malko setrilnija i kruća nego u ostalim delovima gde osećaš slobodu kretanja pored lock-ona. mada, to pripisujem engine-u koji je takav kakav je, ali ne sporim da je jako zabavna

Najezio sam se procitajuci naslov....moj omiljeni serial,posebno Soul reaver 1,2.Keca i dan danas obrcem povremeno na ps3.Ovo bi im bio pun pogodak ukoliko se ova prica obistini tj nastavak.Defiance je bio vise nego odlican...

Jel se secate da je Soul Reaver 2 prva igra koja je imala savrsenu usnu sinhronizaciju? Nesto sto i neke danasnje bolje igre nemaju bas tako dobro odradjeno... :)

dobro me podseti, tačno, sada kada premotam film :) odoh da instaliram, opet da se divim igri

Djavola zanimljivo. Ovo se igra zbog price, a ako igra bude multiplayer only, nema price. Vrlo bez veze. Iako je F2P, ne vredi joj nista.

Ovo nije nastavak ili novi Kain tako da vredi itekako ako bude dobro urađena.

Razocaran sam, nisam imao zivaca ni da pogledam trailer do kraja.

Negde sam naleteo na info da je umro glumac koji Kainu daje glas, bas bedak...nije to-to bez njega.

Negde sam naleteo na info da je umro glumac koji Kainu daje glas, bas bedak...nije to-to bez njega.

hm posle 10 godina,i 1k drugih igara odigranih....baš se sećam kakav je Kain imao glas,a i čisto sumnjam da češ Kaina ili bilo koga od njih,vidit u ovoj igri

Igra je f2p right ? Sacekacu da izadje onda, prema onim gameplay snimcima super izgleda, ali bez probe nema sanse da im kesiram ista.

I meni sjajno izgleda igra, mislim da će odlična MP zabava biti. Probaće se sigurno kad izađe.

hm posle 10 godina,i 1k drugih igara odigranih....baš se sećam kakav je Kain imao glas,a i čisto sumnjam da češ Kaina ili bilo koga od njih,vidit u ovoj igri

Ja se na primer secam njegovog glasa kao i razielovog vrlo dobro i posle tone predjenih igara.Steta sto je ispalo kako je ispalo i necemo ih vidjati vise....imali su potencijala njihovi karakteri ali ***.

Ne da se odlicno secam, vec i s vremena na vreme odgledam storyline da se podsetim detalja.

Nazad
Vrh Dno