Šta je novo?

war 3 final: GDE IMA?

Danas sam video da ga neki Zeljkoni prodaje na yu oglasima

sutra, tj. prekosutra cu ga ja imati... ajde pa ako neko oce cu da mu ga narezem

poz

Ajde kad neko nabavi W3 nek javi utiske o zahtevnosti igre posto me samo to interesuje jer u ostale kvalitete ne sumnjam.
Pozdrav.

Nije puno zahtevan moj drug je igra na Duronu 750 plus Integrisa Trident na nekih 15Fps to ti je krs od graficke 3 sporiji od TNT 1

Ubicu vas bre ja imam prijemni za dve nedelje a vi ovde meni masete WC3 diskovima ispred ociju!!! :)
Koliko diskova, jel to provereno full (mada sam i ja cuo da jeste).

CD nabavljen... Nisam pre ovoga video betu, ali na prvi pogled je dobro!!!

Ajde neka se prijavi neko ko ga ima pa da ja uskochim do njega sa hardom da mu dignem to..
Bilo bi sasvim super da je na novom BGD-u:)

Minimum iz readme je p II 400, 128 MB RAM, 3D acc, 700 MB HD space. Final verzija je na 1 CDu.

Nabavio, instalirao, radi odlicno.

na Dur 950 + GF2MX400 + 128 MB DDR (KT266A) sa nekim srednjim namestanjima pri 800x600x16 bit ne secka ni u najgorim slucajevima.

Na Athlon 2000+ sa GF4 ti4200 i 512 MB DDR (KT333) ne secka nikada ni pri 1280*1024*32bit, sve max.

Pozdrav!

KAKVA FENOMENALANA IGRICA!

Nisam se dugo igrao na racunaru, a jos duze se nisma igroa strategija (od Starcrafta).
War3 jednostavno odvaljuje.
Inace sigram se u 10x7@16bpp
sve sa High (prvih nekoliko) i Midium (pola preostalih) setovanja.
Sve radi super.
Bitno mi je da imam sto bolju geometriju, teksture i animaciju likova. Senke, svetlo i particle su mi manje biten, pa ih drzim na midiumu.

Obavezno nabavljajte!
P.S
Cel850/256MB/GF2MX

Svaka preporuka. Rts nisam igrao od Starcrafta, ali ova igra "razbija"...

pa

i na kraju jer neko voljan da nareze warcraft 3 a da je slucajno na nbg-u?

Nazad
Vrh Dno