Šta je novo?

WAP Prezentacije - ko zna malo o tome?

luka.l

Čuven
Učlanjen(a)
03.01.2002
Poena
649
Zanima me kako i da li ima nacin da napravim svoj WAP sajt. Ko zna sta je WAP (mobilni telefoni) zna o cemu govorim. Video sam gomilu servisa na netu ali nisam nasao nitsta sto bi bilo u stilu wizarda koji nekakav sajt sam napravi. Pretpostavljam da tu nema neke mudrosti. E sad, zanima me i jos na koji nacin da preko WAP-a primam mail sa odredjene e-mail adrese.

Pozdrav! :wave;

Sto se software-a tice, postoji CoffeWap program, sa kojim se to prilicno lako radi
:D

Re: WebMajstori.net

ZoNi je napisao(la):

Zoni.......hvala ti ko bratu! :D cheers Bio sam vec na Webmajstori.net ali nisam ni zapazio nesto za WAP (valjda zato sto tada nisam ni znao sta je to). Eto kupih tj. zamenih za telefon koji to prodrzava pa me izjeda da se i ja tu nesto uguram. E sad, jeste da se KARICI iz petnih zila trude da me od toga odgovore specijalnim oruzjem zvanim CENA FX ali sta je tu je.

Hvala mnogo. Tamo bas ima sve sto mi treba (pretpostavljam mada bas nisam u potpunosti pregledao stranu).

Jedino ako bi mi neko dao link za coffewap (da, da. Pokusao sam na googleu :D ) jer ga bas nisam uspeo naci.

Pozdrav i hvala jos jednom. cheers

:wave;

Re: Re: WebMajstori.net

luka.l je napisao(la):
Zoni.......hvala ti ko bratu!

Jedino ako bi mi neko dao link za coffewap

Molim, i drugi put...

Taj program se ne zove CoffeWap, vec CoffeeCup Wireless Web Builder - link

Mada, na onoj adresi sa WebMajstora imas link za jedan (po mom misljenju) bolji program - WAP Drive WAPtor...

Re: Re: Re: WebMajstori.net

ZoNi je napisao(la):
Molim, i drugi put...

Taj program se ne zove CoffeWap, vec CoffeeCup Wireless Web Builder - link

Mada, na onoj adresi sa WebMajstora imas link za jedan (po mom misljenju) bolji program - WAP Drive WAPtor...

Skinuo sam i taj WAPtor. Dobar je programcic. Nesto sam skalabudzio. Jedino da vidim da li bi to radilo na dreniku ili na veratu (s obzirom da na veratu imam .com domen).

Pozdrav!

P.S. Zoni, vidim da si okacio na drenik za lite rezim. Jel radi dobro? Hoce nekad drenik da zeza pa da ne radi server na jedan dan tako da ako ti ne bude prihvatao sifru za ulpoad i ako ti sajt ne bude bio dostupan, nemoj da brines. Do drenika je. Pozdrav jos jednom! cheers

Ja sam ranije radio u CoffeCup WAP editoru...... nije lose i nije ni malo tesko.
Imas u tom programu i linkove za besplatne WAP hostove....

P.S. izgleda da sve krece iz pocetka, kao sto je veliki Net nekada bio ne razvijen, danas je to WAP. Polako krece sve za dz... a posle kad se dostingne odgovarajuci broj korisnika - udri po naplacivanju!

Da li cemo biti svedoci gasenja velikog neta i uzimanja vodeceg mesta by WAP?
Question is now.
type;

][V][ATRIX™ je napisao(la):
Da li cemo biti svedoci gasenja velikog neta i uzimanja vodeceg mesta by WAP?
Question is now.
type;

Ne verujem......to jest...ubedjen sam da necemo....

Pozdrav!

][V][ATRIX™ je napisao(la):
JDa li cemo biti svedoci gasenja velikog neta i uzimanja vodeceg mesta by WAP?
Question is now.
type;
Za WAP prezentacije jos uvek vazi da u poredjenju sa njima telekst izgleda kao bleeding-edge tehnologija. A toliki hype....

ZoNi je napisao(la):
Ma, jok bre! W@P je prilicno beskorisna stvar - ja sam ga koristio mozda 5 puta (kad sam uzeo mobilni, pa mi bilo zanimljivo!)...

Ma u principu jeste beskorisno. Moze da bude korisno do te granice da vidis koji je kurs eura i eventualno stanje na putevima i sl. Od nekog surfovanja nema ni govora. Ima cak i google na wap-u ali naci neki sajt preko telefona znaci opremiti se sa jedno 5 kartica. :)

Ja hocu da ga napravim i da probam da vidim kako to izgleda. Sto da ne? Videcu da ubacim po neku zaista korisnu informaciju ukoliko vam nije dostupan komp.

Pozdrav!

Zavrsio......

Evo, nesto sam skalabuzdio. Za sad je na http://tagtag.com/hpdsoft a nesto vise o tome u novostima na sajtu iz signature.

Hvala ljudi i pozdrav! cheers

Nazad
Vrh Dno