Šta je novo?

wap na c100

Van Gogh

Čuven
Učlanjen(a)
17.02.2002
Poena
619
e ovako kao prvo ne mogu da skinem ni jednu java igricu,telefon pocne da instalira igricu tj namjerava da pocne :) ali odatle ne mrda i uvijek prijavi istu gresku.dalje da li je ko probao da preko wapa ubaci melodije ili slike koje postavi na tagtag.com?ja sam postavio jednu melodiju i sliku da probam kako to ide ali telefon prijavi gresku kad potvrdim download.probao sam i sa wap simulatorom na wappy.to i on prijavi gresku kad proba da skine bilo sliku bilo melodiju.zna li ko u cemu je problem?

Ja nemam problema sa ovim telefonom...sta vise sve mi lepo funkcijonise sa w@p-om... 8)

Ali brine me cinjenica da svi ljudi u Boru koji imaju ovaj telefon mi se zale na isto to...

Gde si kupio telefon...u nekoj ovlascenoj firmi za prodaju telefona...ili nesto na ''mufte''... :D

Jer svi koji su mi se zalili kupili su telefon ili...jeftino ili 20evra manje od mene...pa onda kao ispali frajeri sto se ustedeli za 20evra...

KO SE ZADNJI SMEJE NAJSLADJE SE SMEJE... ,)

Nisam imao problema.
Koja je verzija sw-a?

uspio sam da skinem igricu izgleda da ipak nije bilo dovoljno slobodne memorije u telefonu pa je zbog toga prijavljivao gresku :)
nego moze li se kako provjeriti koliko telefon ima slobodne memorije?
jedino za sada nisam uspio da skinem slike preko wapa iako sam pravio slike za njega 128*97 i okacio ih na tagtag

Vrh Dno