EagleOne
Čuven
- Učlanjen(a)
- 05.07.2000
- Poena
- 619
Po raznim oglasima u poslednje vreme vidim da se prodaju digitalizovane verzije Monti Pajtonovaca , Mucki, Simpsona itd. ... Ali nigde nisam video DivX-ovane "Nadrealiste", meni vise nego dragu i legendarnu seriju (ako se kao serija moze okarakterisati). Ja sam imao vise epizoda na VHS kasetama, ali posto ih je pregazilo 10-tak godina i sigurno trocifren broj ljudi koji ih je provukao kroz svoje video uredjaje, dve su totalno upropastene, dok jedna (TLN3) na delovima nema zvuka i boje, pa je i ta kaseta gotovo neupotrebljiva. E, sada znam da su oni pre rata izdali (trebali da izdaju) na VHS-u sve sto su uradili, ali ne znam da li su te kasete ikada izasle u zvanicnu prodaju, znam da postoje jer sam ih '95 video kod ortaka kome ih je pozajmio Karajlic... Sigurno da ljudi imaju nesto od epizoda na kasetama, pa bi mogli da ih bacimo na DivX, ili jos bolje ako neko vec ima nesto na DivX-u ili onaj VHS pack... Ajd' da cujem vashe misljenje o nadrealistima ...
Pozdrav!
p.s. da li je neko slucajno gledao ona ratna muslimanska izdanja, ako jeste neka baci neki info o njima, da li su vredni gledanja ?
Pozdrav!
p.s. da li je neko slucajno gledao ona ratna muslimanska izdanja, ako jeste neka baci neki info o njima, da li su vredni gledanja ?