Šta je novo?

Periferni uređaji Wall mounted arm za monitor - preporuka

Miševi, tastature, štampači, skeneri i sl.

jonesba

Slavan
Učlanjen(a)
01.01.2007
Poena
320
Pozdrav društvo,

Pokušavam da nađem ali mi teško ide , makar kod nas , sledeću stvar.
Naime, želeo bih da okačim svoj monitor na zid ali u varijanti sa što više fleksibilnosti tj da mogu da ga pozicioniram u što više uglova/načina.

Ono što sam video meni savršeno odgovara ali se sve kači na sto ( stega fazon ) , a meni zbog konstrukcije radnog stola to otpada i ide samo varijanta kačenja na zid , ali da je ''ruka'' u pitanju.

Da li je neko imao iskustva sa ovakvim proizvodom , da može da preporuči i da ima da se kupi / pogleda kod nas :)

Unapred zahvalan

Ima po prodavnicama tehničke robe, generalno gde prodaju televizore imaju i nosače.
Što se kvaliteta tiče, ne znam kakvi su i koje marke/modeli su dobri.
Arctic pravi dobre, koliko znam, možeš da pogledaš na mađarskom Iponu, mogu da nabave ovi sa KP...
Naravno, obrati pažnju na VESA mount format, koliki je razmak između rupa.

Hvala puno na predlogu , vidim da će to biti to i našao sam model W1-3D savršeno odgovara a nije ni strašna cena ( nekih 70e )

Sad mi pade na pamet nesto pa cu pitati ovde da ne otvaram odmah novu temu, Da li postoje nosaci za TV koji imaju pivot opciju. Recimo cesto lezim na boku dok gledam pa bi mi tako nesto mozda bilo korisno. Mozda :)

Sad mi pade na pamet nesto pa cu pitati ovde da ne otvaram odmah novu temu, Da li postoje nosaci za TV koji imaju pivot opciju. Recimo cesto lezim na boku dok gledam pa bi mi tako nesto mozda bilo korisno. Mozda :)
Ima par, ja sam svojevremeno tražio ali mi je trebao samo ugao prema napred, to jest ka napred dole, max 15 stepeni, jedva sam našao bio onda za 32ku u spavaćoj sobi, za Vivax od 5kg. Sada bih stavio teži tv tu i ne mogu da nađem karakteristike od nosača da vidim koliko izdržava, da li može barem 10 kg da izdrži.

Nazad
Vrh Dno