Šta je novo?

Wall-E

ikonoklast

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
26.05.2006
Poena
510
Jos jedno Pixarovo remek-delo, #20 na IMDB TOP 250. :)

f_wallem_dec9896.jpg
wall-e-poster1-big.jpg

walle.jpg

HD Trailer - http://downloadtrailers.wordpress.com/2007/12/26/wall·e-hd-trailer/

Jos "samo" da se pojavi kod nas u bioskopima, sto sudeci po Tuck-ovom sajtu nece skoro. :smash:

P.S. From the Humans who brought you Finding Nemo. :D

Poslednja izmena:
Pozdravio ga ćale :)

johnny5.jpg

U svakom sluchaju gledam muvi :)

Iz kog je filma taj robot?

Džoni 5 davno beše. Sećam se i reklame koja je išla za taj film na televiziji: Džoni 5 osvaja svet. :)

jedan od najboljih filmova koje sam ikad gledao. a stvarno moze biti i istinito (kind of) i ima poruku chak
dobar film skroz! 10-10

Nemojte propustiti film nikako. Ekstra je... Ja ga odgledao iz želje prije mjesec i po sa nekog CAM-a koji je očajan, ali sam ga odgledao. Ovih dana - repriza u STER-u... Preporuka (i za film i za STER)... :wave:

Brate toliko ste me nahajpovali da sam ja ostao gotovo ravnodušan na ceo film. Meni je Finding Nemo i dalje nešto bolji, ali je Wall-E definitivno broj 2. Dobro su razradili EV i njega samog, ali drugih likova, ako izuzmemo kapetana i "MAX-a" (maznuto iz Flight of the Navigator), drugi likovi uopšte nisu razrađeni, a znamo koliko tih side-kick-ova ima po dizni/pixar crtaćima i koliko oni znače (a koliko sada nedostaju). Da se razumemo, stvarno je dobar, jako lep način da se i mladima već "po rođenju" predoči problem koji je pred celim čovečanstvom, ali sam očekivao više, bar od priče i likova.

Ko je "MAX"? Šta si ti gled'o, ***e? Crtać je odličan.

Poslednja izmena:
Crtani je stvarno vrhunski i zasluzuje sve visoke ocene koje su mu dali kriticari u svetu. Odgledao ga u subotu i uz Dark Knight-a, za mene, najbolji film ove godine

Dark Knight je isto vrh film, ali eto i njega su mi nahajpovali i očekivao sam extra mnogo, pa sam opet ostao oduševljen. Wall-E je jako dobar, ali nije toliko dobar koliko sam očekivao. Samo to sam rekao.

I jedna preporuka za Get Smart!

Fantastican film, divna animacija i jos lepsa poruka.
Imao sam srecu da gledam sa devojkom film, ne prestaje da me zove Walleeee od tad :)

fenomenalan film zaista, i dalje pod utiskom

@ Topuz...nista sad ces morati da menjas nick u Wall-e! :D

Stvarno je dobar!Vredi ga odgledati!

Vrh Dno