Šta je novo?

w810 ili w900

FODORR

Čuven
Učlanjen(a)
07.06.2002
Poena
604
da li je neko konkretno probao oba, kakva je razlika, vredi li za w900 dati 50e vise?

taj sam, i ostao sam kod w900, jednostavno je fenomenalan telefon i ako ti ne smeta velicina onda svakako w900, ekran je fantastican, flash teme su totalno bez sekcanja( kod w810 se desi da zasecka), igrice vrhunske, video klipovi su bolji... Dakle, ako ti se svidja dizajn ( a mnogo je lepsi uzivo nego na slikama) i ne smeta ti velicina ( jednostavno w900 je muski telefon) onda svakako vredi dati i 100 eura vise...

I da, w900 je ekskluzivan telefon koji nema svako, dok w810 to nije( ili netje biti) i naravno w900 je duza investicija + ono sto zaboravih je da ima vetju internu memoriju sto je bitno ako ti treba vise od 512 mb...

akki je napisao(la):
I da, w900 je ekskluzivan telefon koji nema svako, dok w810 to nije( ili netje biti) i naravno w900 je duza investicija + ono sto zaboravih je da ima vetju internu memoriju sto je bitno ako ti treba vise od 512 mb...

Ovo samo da pomenem, od kako sam vozio jednu Alfu iz jaaaaaako ograničene serije (Arna Ti :-devil-: ) naučih da to što je u bilo kom pogledu ekskluziva ume da bude jaaaaako skuplje od ostalih stvari za inače prosečne performanse. Nisam probao W900, znam samo da me je njegov review naložio da krenem u nabavku nove igračke, ali kad sam više ušao u problematiku dilema je bila K750 ili da čekam W850, a onda je W810 naleteo kao kec na 11, em monoblock, em ima sve što treba, jedva sačekao da ne kupim nekodiran zbog problema sa softwareom. Ipak, moj glas za W850. :p

moze w850, ali ako ga ne mrzi da ceka septembar :D

a sto se tice w900, stvarno vredi svaq paru...

A treba imati u vidu i potencijalne kvarove. Jednostavno, mnogo je veća verovatnoća za brzo otklanjanje kvara na W810 nego na W900 (još uvek je gotovo nemoguće pronaći displej za W900, dok sa W810 to neće biti slučaj). Tako da moj glas ide za W810.
Pozdrav

Sve je super sto svi kazu ali meni se cini da je w810 oko 260evra a w900 oko 400 evra , pa ako ti razlika od 140 evra za bolji ekran tj dosta veca rezolucija i razlika u memoriji jer w810 ima 20 mb interne memorije ali dobijes uz njega 512mb karticu a w900 ima internu memoriju od 470 Mb ... Ne znam ali meni je lepsi w810i nego w900 i nebi doplatio tu razliku ...

najvci problem w 900 je taj sto kada ga drzis u ruci, prstom krenes da ga otvoris, on ti se otvara na kontra stranu (da pojasnim, da bi se otvorio na istu stranu na koju ga trenutno drzis, moras drzati telefon za gornji slider, a ne za donji sto povecava mogucnost padanja telefona iz ruke...) Mala stvar, ali zna da iritira...

najvci problem w 900 je taj sto kada ga drzis u ruci, prstom krenes da ga otvoris, on ti se otvara na kontra stranu (da pojasnim, da bi se otvorio na istu stranu na koju ga trenutno drzis, moras drzati telefon za gornji slider, a ne za donji sto povecava mogucnost padanja telefona iz ruke...) Mala stvar, ali zna da iritira...

slazem se...znam druga kome je na istu foru s700 ispadao minimum 20puta...

na to se naviknes za par dana...

zaboravio si da dodas da w900 ima em sjajne fotografije em sjajne video snimke u 320x240 rez pri 30fps-a sto je extra nema kockica pri procesiranju niti zamucjenja jer telefon ima ugradjen NVidia GoForce 4800 graficki chip.
ja sam se lozio na njega od kad je izasao mada mi se stvarno ne svidja nacin otvaranja za otvaranje ti je dovoljnna jedna ruka al za zatvaranje...hmmm mozda jedna ali ako imas ogromne prste:D

Poslednja izmena:
w900 ne pruza nesto ekstra da bi se opravdala ta velicina aparata ali kome ne smeta sto da ne dok kod w810 imas pristojne dimenzije sa ok funkcijama i super look'om kao i cenom

osnovni problem je taj sot je to 3g telefon, znaci ne mozemo da iskoristimo ni 30% njegovih mogucnosti...
a tu je i ono vecno pitanje: zar nije bolje kupiti zaseban foto aparat i imati njega, negoli slikati telefonom neke brnacajne fotke koje ces ionako kasnije pobrisati...

osnovni problem je taj sot je to 3g telefon, znaci ne mozemo da iskoristimo ni 30% njegovih mogucnosti...
a tu je i ono vecno pitanje: zar nije bolje kupiti zaseban foto aparat i imati njega, negoli slikati telefonom neke brnacajne fotke koje ces ionako kasnije pobrisati...

zasto brisati fotke koje izgledaju pristojno i na desktopu kao i da se odrade prave fotkice koje mozes imati na albumu u svakom foto studio'u...ipak su to fine 2mp fotkice;) a za 3G se slazem...skroz nebitno bar ovde kod nas:smash:

Nazad
Vrh Dno