Minja
Čuven
- Učlanjen(a)
- 01.07.2001
- Poena
- 650
Izvinjavam se ako je ovaj problem vec pominjan na forumu - ja ga i posle searcha ne nadjoh. Resenje nisam nsao ni na stranim forumima pa ako je neko imao isti problem ovde...
Problem: U Asilym klubu (na pocetku maltene) kada probam da se "hranim" zavodeci one devojcice sto stoje na raspolaganju
igra se smrzne. taman da joj moj vampirski lik zabode zube u vrat i da pocne ona crno bela scena i - smrzne se igra. Escape pomaze da se vratim u glavni meni ali ne mogu da nastavim da igram nikako. Jedino resenje je da igram u dx7 modu ali tada igra izgleda solidno lose a nista bolje ne ide. Nesto se ne secam da sam imao ovaj problem kada je igra izasla.. Igram na laptopu CPU@2GHz, ATI Xpress 1150, 1.5 GB RAM, tona slobodnog prostora na HDD od 320 GB, swap file 2.5 GB.. Igra ide dosta dobro i sa maximalnim setovanjima osim tamo gde i na CRAY CXI secka i usporava.. Probano sa patchom 1.2 - poslednji zvanicni i sa najnovijim 6.0 (nezvanicni). Izmenjani svi moguci ATi driveri i podesavanja vsync...catalyst A.I. i sl. OS je X S3. Igram u win 98 modu jer su mis i tastatura neupotrebljivi bez toga - kasnjenja su ocajna a ovako savrseno ide. probano i bez compatibility moda ali opet isto...
Eh da...igra se ne smrzava prilkom svakog hranjenja - na ulici mogu sasvim lepo da ujedem nekoga i sve super
- razmena fluida se obavlja bez problema 
Hvala unapred.
M
Problem: U Asilym klubu (na pocetku maltene) kada probam da se "hranim" zavodeci one devojcice sto stoje na raspolaganju
Eh da...igra se ne smrzava prilkom svakog hranjenja - na ulici mogu sasvim lepo da ujedem nekoga i sve super
Hvala unapred.
M
Poslednja izmena: