Naime, pre 10 minuta računar se odjednom isključio. Upalio sam ga ponovo, zasvetleli su kuleri i odmah se ugasio. Isključio sam napajanje, otvorio stranicu kućišta i prošavši rukom blizu komponenata osetio sam toplotu iz dela CPUa i Chipseta. Pipci na CPUu su bili vreli, kao i hladnjak na Chipsetu.
Sačekao sam malo da se ohlade i zatim upalio ponovo. Ventilator na BOX kuleru CPUa je dosta brže započeo rad, i ubrzo temperaturu vratio na normalu.
Evo nakon 15ak minuta rada, CPU Temp pokazuje ~25C, Open Hardware Monitor ~25, Fan Controller 26C
Što se tiče Chipseta, i dalje je vruć, ja sam pipkao hladnjak i baš je vruć, a Open Hardware Monitor i Fan Controller pokazuju isto 31.0C
Imam AMD FX 6350 3.9GHz (Turbo Boost 4.2GHz), MB GIGABYTE GA-970A-D3 (Rev. 3.0)
Sačekao sam malo da se ohlade i zatim upalio ponovo. Ventilator na BOX kuleru CPUa je dosta brže započeo rad, i ubrzo temperaturu vratio na normalu.
Evo nakon 15ak minuta rada, CPU Temp pokazuje ~25C, Open Hardware Monitor ~25, Fan Controller 26C
Što se tiče Chipseta, i dalje je vruć, ja sam pipkao hladnjak i baš je vruć, a Open Hardware Monitor i Fan Controller pokazuju isto 31.0C
Imam AMD FX 6350 3.9GHz (Turbo Boost 4.2GHz), MB GIGABYTE GA-970A-D3 (Rev. 3.0)