Šta je novo?

Vrti,zuji ali mrtav!

spaad

Slavan
Učlanjen(a)
17.08.2007
Poena
375
Komp je radio bez greške.U sred gledanja videa na youtube blokada i statična slika.Ne pomaže ni jedana komanda osim nasilnog gašenja.Posle toga samo rade svi kuleri i CPU led svetli crveno.Probao sam i brisanje biosa,vađenje CPU-a,drugu grafiku,stanje isto.:mad::mad::mad::mad:Konfiguracija je iz potpisa,ako neko moze da pomogne svojim iskustvom bilo bi super.Ploča,memorija i CPU su pod garancijom.
Hvala!

Ništa ne pišti.Samo grafika kad joj isključim napajanje.Večeras ću probati drugo napajanje,i nadam se da je ono crklo.U protivnom ne gine mi dva meseca čekanja na reklamaciju.Hvala!Nije mi jasno kako to tako odjednom ,nije davao nikakve znake da je na samrti:S:!

Ne pomaže ni drugo napajanje.Verovatno je ploča.Pozvao sam danas broj telefona koji je za reklamacije ,pošto su komponente kupljene preko šopa koji funkcioniše uglavnom online.Osoba sa druge strane žice je posle mog kratkog opisa problema rekla da dobro spakujem "ploču i lim", i sve to dam brzoj pošti koja će sutra doći.Nadam se da osvarenje garancije neće ići kao i obaveštenje o realizaciji reklamacije.

Zvali i kažu da je ploča otišla u večna lovišta.Nude u zamenu GA 990FXA-D3,a ja tražim GA 990FXA-UD3.To sam na brzinu uspeo da pronađem.Ima li neko iskustvo sa ovom pločom?

Nazad
Vrh Dno