Šta je novo?

vrlo zanimljiv sajt

stalno mi otvara da instaliram neki plug-in. Nemoze ljudski da se pogleda :(

:D :D Odlicna stranica.

Pa jel moze neko da kaze na kom se mi to mestu nalazimo po psovkama ja nesto nisam video. Inace ima prostora tu za jos milion psovki, mastovit smo mi narod. :D

Poslednja izmena:
Auuu, ne znam cemu vise da se smejem, nasim "izrazima" il prevodima istih, npr. za "Some", "Bog te j***" ili "Seva mi levo j*je" :D :D

Ehehehehe strasno! :D
Ma bosanci su najjaci - "***em ti sestru u karijes" :D :D :D

Stvarno, da li moze neko da uradu copy/paste za nase i psovke okolnih nam republika da se svi smejemo posto i mene nervira ono govance sto iskace?

Stvarno su bosanci najjaci
" Djeca ti hodala unatraske i cijeli zivot kupovala retrovizore"
:D :D :D :D

Ma sta gledate nase psovke, ko da ih ne znate!! :smash:

Ucite strane jezike :-devil-: ("Necu da ucim strane jezike!" â Mile)

Kolko sam video grci, spanci i rusi imaju jako zanimljive

:d :d :d Ljubis mi mjehurice od prdeza u kadi! :d :d :d

Stvarno, bosanci su bosanci... :wall:

Dok vi gledate *****e psovke :)))), sajt ti ufura neki Windows Ad Control koji se ubaci u startup. Neubiv je standardnim end process i Taskinfo fazonima. Tek sam ga sa Hirenom iz NTFS Dos-a ocistio. KAV je takodje ostao nem, tako da sumnjam da je u pitanju klasican virus.

Ima ga i u c:\Windows\Downloaded Program Files, a takodje napravi dir i u Program Files (2 exe fajla i jedan dll)

U pitanju je neka nepotpisana ActiveX kontrola sto je zanimljivo jer mi je IE bio podesen da ne download-uje iste. Sada kada sam proverio tab imam sta vidim. Security mi stoji na Low, a sasvim sigurno je bilo na dve stepenice vise = Medium :((

Doduse sve se resi za 7min, ali smara.

Pa kad koristite IE...
Uzalud je ljudima prichati

Evo kod mene na FF nishta se nije desilo...

nickname je napisao(la):
Pa kad koristite IE...
Uzalud je ljudima prichati

Evo kod mene na FF nishta se nije desilo...

Ma bitno da imas neki pop-up killer i nista ti se ne desi! Ja koristio ovaj iz MyIE i sve je super nista mi se nije instaliralo! :banana:

Ma skoro da je: SHTAGOD

samo ne IE

Shiroka rasprostranjenost + integracija sa OS-om = meta svih mogucih napada

Ovo je stvarno jedna od boljih psovki :d :d :d :d

"Dabogda ti majka prdnula na roditeljskom sastanku!"

valek je napisao(la):
Dok vi gledate *****e psovke :)))), sajt ti ufura neki Windows Ad Control koji se ubaci u startup. Neubiv je standardnim end process i Taskinfo fazonima. Tek sam ga sa Hirenom iz NTFS Dos-a ocistio. KAV je takodje ostao nem, tako da sumnjam da je u pitanju klasican virus.

Ima ga i u c:\Windows\Downloaded Program Files, a takodje napravi dir i u Program Files (2 exe fajla i jedan dll)

U pitanju je neka nepotpisana ActiveX kontrola sto je zanimljivo jer mi je IE bio podesen da ne download-uje iste. Sada kada sam proverio tab imam sta vidim. Security mi stoji na Low, a sasvim sigurno je bilo na dve stepenice vise = Medium :((

Evo ja koristim najobicniji IE iz Win-a bez ikakvih dodataka i nisam nista dobio.
Imam Symantec anti virus i ZA. A imam i Startup monitor pa cenim da bi me obavestio da nesto hoce da mi se ubaci u startup.

A sta je inace taj Windows Ad Control, jer sam bas juce skinuo to i jos nekih par takvih gluposti iz startup-a, zaprepastio sam se sta je sve bilo unutra.

Izdrkam ti se detetu na benkicu
AHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!

@Ogi

ipak ti proveri te svoje programe i njihove baze jer Panda upozorava na Spyware WUpd prvi put primecen na mrezi 03.09.04

Brief Description

WUpd is an adware type program, which offers users an application in exchange for viewing a series of advertisements.

WUpd stores information on the Internet usage habits of the affected user and displays popup advertisements founding on this data.

WUpd consists of two components that work together in order to affect the computer. One of these components can update the adware to a higher version, if available.

Visible Symptoms

WUpd is easy to recognize, as it displays several popup advertisements.

valek je napisao(la):

Stavis SP2 i ne brines.

Nazad
Vrh Dno