Šta je novo?

Vrlo moderna plazma

NSX

Čuven
Učlanjen(a)
18.01.2002
Poena
690
Ko bi posumnjao :D

Prilozi

• IRISHFLATSCREEN01.jpg
    IRISHFLATSCREEN01.jpg
    13.6 KB · Pregleda: 238
  • IRISHFLATSCREEN02.jpg
    IRISHFLATSCREEN02.jpg
    19.6 KB · Pregleda: 210
Ima u Nishu neki lik sto je ugradio ekrane od televizora u zid od kuce. Naredjao je nekoliko ekrana, ali sa spoljne strane - tj. na fasadi se vide ekrani...

Valjda je to neka preteca digitalnog doma :D

extra izgleda,nije bash prakticno ovome u drugoj sobi,ali ideja je full,ona varijanta dovedesh ribu i kao vidi shto imam Tv:d

Ima u Nishu neki lik sto je ugradio ekrane od televizora u zid od kuce. Naredjao je nekoliko ekrana, ali sa spoljne strane - tj. na fasadi se vide ekrani...

Verovatno uvozi polovnjake iz Wienne pa mu je to reklama :D
A ovaj genije je mogao i dvd player da ugradi,ovako mora da trci u drugu sobu da pusti film :)

Žao mi je što nemam sliku kod sebe, a naime, neki degenerik je ugradio sličan CRT TV u kafiću u nekom selu kod nas, ali je ostatak skalamerije ostao na spoljnom zidu. Šta li je radio, verovatno je morao da pravi izolovanu kućicu sa grejačima da se ne bi kondezovala vlaga.
Nemam reči, ostao sam bez teksta

Pa i ne izgleda tako lose.Ali sto RUS rece za tog genijalca svaka mu cast :) Pravo da vam kazem i ja sam se svega toga nagledao, ali nikako da se nacudim, uvek se nadje neki ***** koji me nasmeje.

P.S. RUS dobar ti je potpis :) KAKO U RUSIJI, JELI ZIMA ? :)

:banana:

Hehe, nije to daleko od mene, nekih cetrdesetak minuta hoda, naravno ako mislimo na istog coveka :D. Znam cisto slucajno, jer imam neki plac nedaleko. Saljem sliku kada budem isao naredni put da vidite komedije :D.

Poslednja izmena:
Vrh Dno