Šta je novo?

Vrlo cudan problem sa kursorom misa...

Nabukodonosor

Čuven
Učlanjen(a)
10.12.2003
Poena
865
Pozdrav svima. Vec duze vreme imam jedan vrlo cudan problem sa kursorom misa. Okacio sam sliku da vidite, slikano je telefonom pa se slabo vidi ali zavrsice posao. Probao sam sa nekim screen capture programima, ali kako sam posle toga saznao na netu, nijedan od njih ustvari ne radi capture kursora misa, jer im je to nemoguce vec sami dodaju kursor, pa se na slici ne vidi moj problem vec je sve u redu. Problem je u tome sto mi se kursor misa pretvori u ovo na slici jedno 50-tak puta na dan, sto strasno pocinje da nervira. To se desava iskljucivo kada idem na sys tray-u i to kada kursor dodje otprilike u deo koji sam obelezio na drugoj slici. Problem resim tako sto jedno 5-6 sekundi brzo mlatim misem levo-desno. :wall: Mislio sam da je to drajvera za graficku ali malopre sam ocistio system od starih i instalirao 9.1 Catalyst drajvere ali opet isto. Probao sam i da menjam kursore (one default u Windowsu) ali opet isto. Imam WinXP Pro SP3.
Ima li neko blagu predstavu kako ovo mogu da resim???

Prilozi

• Image009.webp
    Image009.webp
    255.7 KB · Pregleda: 164
  • Clipboard-1.webp
    Clipboard-1.webp
    191 KB · Pregleda: 172
Verovatno je se win malo sturio, sta reci, pogotovo kako bi to moglo da se popravi.Bas odavno uvek drzim na masini minimum neka dva wina i u slucaju bilo kakvih nebuloza bacim pogled na onaj drugi, treci i odma budes nacisto za neke stvari sta se desava.Naravno acronis true image je uvek tu.

Neki program iz traya koji bi trebao da ima neki popup pa je iskljucen, ili neki bug u programu. Pogasi sve osim najosnovnijih, a vidim da ti je tray solidno popunjen, tako da ima materijala 🙂 .

I vrati obicnu Windows temu, pa pokusaj, Ugasi sve programe za menjanje izgleda (StyleXP, ili sta vec imas) pa pokusaj onda.

hm, resio sam problem. Ako tako moze da se kaze. Ili sam barem saznao uzrok problema. Do misa je. Evo stavio sam neki stari mis i nemam vise ovaj problem. A inace mis koji je problematican je Gigabyte GM-M6800 Dual Lens.

Nazad
Vrh Dno