vukota
Čuven
- Učlanjen(a)
- 22.10.2003
- Poena
- 619
PC je konektovan preko ADSL,pokazuje da je koneksija OK,ali kada kliknem na Explorer krece problem.Explorer pocinje da otvara pocetnu stranu,na donjem tabu se vidi da je strana pronadjena i konektovana i odjednom na ekranu pokazuje "Internet Explorer cannot display the webpage".Probao sam sa 100 razlicitih web adresa i nista.Povezem Lap-Top sve radi kao sat(sa njega sada i pisem).Onda sam instalirao Firefox i sve je krenulo kako treba,surfovanje bez problema 2 sata,ali na stranama nisam mogao da vidim sve slike.Pokazivalo mi je da moram da DL neke plugine ako hocu da vidim slike na web strani(u kvadratu svake slike stoji"Fali plugin da se otvori slika").Ja normalno kliknem da DL plugin i otvori se prozor za DL Adobe Playera,ja ga DL(sa Adobe sajta) i KRAJ.Probam da otvorim sledecu stranu i opet isto kao sa explorerom.Onda dezinstaliram Adobe player,ali nista i dalje nema surfovanja.Sta da radim?
Primetio sam da kada sam zatvarao XP da mi se pojavio prozor na kome pise da se gasi CTF Loader,sta je to i da li ima veze sa ovim gore?Da nije neki virus mozda u pitanju?
Hvala unapred na pomoci!
Primetio sam da kada sam zatvarao XP da mi se pojavio prozor na kome pise da se gasi CTF Loader,sta je to i da li ima veze sa ovim gore?Da nije neki virus mozda u pitanju?
Hvala unapred na pomoci!