HuHuHu:d![]()
Odakle ti to?
1. TelekomA ko ti je ogranicio ADSL na 300 sati? Ako taj neko moze da to izmeri, pitaj ga da ti salje dnevne logove potrosnje. Ako nije u stanju da ti to posalje kako onda moze da ti naplati ako preteras 300 sati?
Ma ovo vazi samo za zaposlene u telekomu.ja ovo ne kontam
300 sati free
301 sat full price |))
a i kako se adsl naplacuje na sate!?! tj kako se stvarno meri sat na adsl-u?
Nisi dobro shvatio .ma ok, to sam shvatio, ali mi cela stvar nikako nije logicna
pogotovo kako se meri vreme i koja je to logika
da ti daju 300 sati dzaba, ali ako potrosis 301 onda platis svih 301...
Nisi dobro shvatio .
Platis svih 720 sati(za mesec sa 30 dana) ako prekoracis 300 free sati.
Koliko ja kontam ADSL konekcija je isto neka vrsta DIAL-UP-a samo sto je proces biranja i autorizacije mnogo brzi, tako da ti mere vreme od login do logout-a.
Da si pazljivije procitao prethodne postove video bi da ova prica vazi samo za zaposlene u Telekom-u.To sto on pita je cista glupost.Pa ti cim upalis komp ti si na netu i tebi vreme ide bez obzira sta radis na njemu.Mozes da igras igre a vreme ti izmice, ne kontam.Druga stvar, ti ako vec imas ADSL ti placas po ugovoru a ne po vremenu.Na kraju ispada da kompjuter treba da ti bude upaljen 300 sati u mesecu.Pojasni malo...
Da si pazljivije procitao prethodne postove video bi da ova prica vazi samo za zaposlene u Telekom-u.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari