Šta je novo?

Vredi - The Suffering?

Ralex2

Slavan
Učlanjen(a)
05.05.2004
Poena
319
Hteo bih da pitam sve ljubitelje survival horora na PC-u, da li vredi uzimati The Suffering? Kakve su preporuke onih koji su ga igrali? Ima li igra atmosferu jednog Resident Evila ili Silent Hilla i kakav je suspense? Sobzirom da mi nije bas svejedno da igram Silent Hill 3 nocu sa pojacanim zvukom, mogu li to isto da ocekujem od The Suffering, cause I really want to suffer?!

Poslednja izmena:
Pitaš ljude o igri kada joj je opis tek izašao, pola njih prvi put čuje za istu (ja na primer). A igra u opšte nije survival horor, kako sam vido na nekim sajtovima The Suffering = ((Silent Hill 1,2,3)^2+Serious Sam)^2, po ovom je vredi uzeti (čitaj: ja ću je uzeti)

Igra se upravo... ima jako jako dobrih forica u doticnoj, mislim da ce biti veliki hit jedino sto je grafika malo tako tako!

Ma uzimaj obavezno! Jeste da sam tek poceo da igram i da nisam skroz ukapirao pricu, ali sam se na nekim mestima bas u**o od straha kao nikad pre. Igra izgleda jezivo, mada me nije graficki odusevla.
I definitivno je horor.

Poslednja izmena:
Stigao sam do nivoa 11, igra vredi.

mLaki je napisao(la):
Pitaš ljude o igri kada joj je opis tek izašao, pola njih prvi put čuje za istu (ja na primer). A igra u opšte nije survival horor, kako sam vido na nekim sajtovima The Suffering = ((Silent Hill 1,2,3)^2+Serious Sam)^2, po ovom je vredi uzeti (čitaj: ja ću je uzeti)
Igra je izasla jos pre nedelju dana i vise......................
Vredi je uzeti,kao sto pise na gomili sajtova koji su izbacili opis.

Definitivno vredi... Nije revolucionarna ni u kom pogledu, ali su komponente koje valjaju dobro uklopljene. Pomalo boluje od "konzolitisa", ali to ne smeta pri igranju. Nema feeling PC igre, sto je mozda i dobro, za promenu. Brzo se prelazi :(

Igrao sam je na Sony 2 (nisam hteo da cekam da izadje za PC) i igra je do jaja narocito atmosfera. Inace vidim da za PC ima neki bonus disk za igru pa me zanima sta je to?

... nista, na bonus disku su dva .avi fajla, jedan je kao prica o tom zatvoru a drugi je prica autora igre kako su je pravili itd... interesantno za pogledati, ali svakako nije vredno kao igra :)

Ali brate, zbog tog zatvora sam pozeleo da svratim u Philadelphiu... ;)

Vrh Dno