Šta je novo?

Vredi li uzeti SE t310?

bruyoni

Čuven
Učlanjen(a)
10.12.2002
Poena
620
Vredi li uzeti T310 za 110e(po radnjama 150-170e)! Nudi mi ga jedan drugar koji ga je koristio oko 3 nedelje (kupio ga i kaze da mu se ne svidja sa tehnicke strane nije znao da mi kaze nista GSM Sta je to..?) E pa mene sada interesuju utisci onih koji su koristili ovaj telefon i vredi li ga uzeti za tih 110e!

PS: Pod garancijom je jos 11 meseci!

PPS: Nebitono je sto ekran ima 256 boja (i to je previse :D )

U svakom slucaju se isplati. Telefon ima bukvalno sve sto mu treba kolor ekran, polifone melodije,GPRS,MMS (koji ti bas i ne treba u Srbiji), za 110 evra u svakom slucaju je Best Buy.

Za te pare nemozes uzeti bolji-tako da definitivno DA cheers

Ja ga uzeo (dobio) juce sa kamericom - ODLICAN TELEFON u svakom slucaju... ima sve sto ti treba pa i sire...

Ajde mi reci koju si kamericu dobio MC-20(nema opticko trazilo) ili MC-25 (ima opticko trazilo) i koliko si ga platio (sa kamerom u komplet)?

bruyoni je napisao(la):
Ajde mi reci koju si kamericu dobio MC-20(nema opticko trazilo) ili MC-25 (ima opticko trazilo) i koliko si ga platio (sa kamerom u komplet)?

Dobio sam ga na poklon, a poklonu se u zube (citaj cenu) ne gleda :mrgreen:

Kamerica je onaj model sa optickim "TRAZILOM" !?!? :confused:

Ma dzaba ti trazilo kad imas ekran na kome se sve vidi...

Ma nije tacno ne moze ekran da ga zameni! I dalje LCD ekran kada sunce sija u njega ima slabo vidljivu sliku!

Da, da sve vise i vise provaljujem neke stvari...

A jel ima neko ideju gde bi mogao da se kupi USB (preferiram) ili COM port kabl za gore pomenuti, i da li mogu uopste nekako hardverski (citaj flashovati ga) da se skinu igre da bi dobio na memoriji za slike primera radi?

Pozdrav i cheers

Batica je napisao(la):
...

Dobio sam ga na poklon, a poklonu se u zube (citaj cenu) ne gleda :mrgreen:

Kamerica je onaj model sa optickim "TRAZILOM" !?!? :confused:

Mislis na VIEWFINDER ili sto bi neki kod nas rekli OKULAR!

Nazad
Vrh Dno