Šta je novo?

Vredi li da se zameni....

Slayer

Čuven
Učlanjen(a)
17.01.2001
Poena
650
Dobio sam ponudu od ortaka:

Hoce da mi da Eagle GF2 MX400 64 mb, jos 11 meseci garancije (karta je ispravna nego njemu se nesto tuce u kompu), a ja njemu Asus GF2 MX200 32mb garancija do jula 2002.

Sta mislite, da li da uradim to i kakva su vasa iskustva sa ovom kartom, drugim recima

VREDI LI????

Slayer je napisao(la):
Dobio sam ponudu od ortaka:

Hoce da mi da Eagle GF2 MX400 64 mb, jos 11 meseci garancije (karta je ispravna nego njemu se nesto tuce u kompu), a ja njemu Asus GF2 MX200 32mb garancija do jula 2002.

Sta mislite, da li da uradim to i kakva su vasa iskustva sa ovom kartom, drugim recima

VREDI LI????

Vredi zamena. Ta MX400 je skoro 2X brza. Ako ti je za igrice, a znam da jeste, menjaj.

Ma da MX 400 vs. MX 200, zna se sta se uzima mada taj Eagle verovatno ima mnogo ruznu sliku. Brate probaj na kraju pa vidi.

Misko je napisao(la):
Ma da MX 400 vs. MX 200, zna se sta se uzima mada taj Eagle verovatno ima mnogo ruznu sliku. Brate probaj na kraju pa vidi.

Ma, sto ste svi zapeli da Eagle ima TOLIKO ruznu sliku.
OK, nisam gledao MX400, ali Misko je doneo ASUS 7100 kod mene, i nesto nisam video da ima razlike na Philips 15A monitoru u odnosu na moju Eagle GF256. OK, birao sam primerak, ali, opet...

NAravno da vredi .mx200 je u svemu upol sporija od mx400, a najvaznija je tu memorija.

Iskreno ne menjamje zbog igrica, jer sam prestao da se sigram!!!

Vise me zanima kako ce se max ponasati sa njom

Nazad
Vrh Dno