Šta je novo?

Vracanje sjaja kuleru

mitarus

Čuven
Učlanjen(a)
29.09.2004
Poena
680
U pitanju je Zalman CNPS9500 LED. Kupljen polovan, deluje malo mrtvo sto se tice boje. Najvise zbog prasine svakako.

Nisam pokusavao, radicu to malo kasnije, ali zanima me da li postoji neki bolji nacin za ciscenje od toplog tusha?

Da li da potopim hladnjak u toplu vodu i neki deterdzent? Da odstoji i koliko? Ne bih da ostanu neke fleke ili tako nesto, posle ce me nervirati jos vise...

Prilozi

• zalmancnps9500led.jpg
    zalmancnps9500led.jpg
    79.6 KB · Pregleda: 39
Ja moj potapam bas u vrucu vodu i deterdzent. Ne ostavljam ga unutra nego ono par puta potopim sacekam 1-2min i istusiram vrucom vodom.

P.S mozda tek tu i tamo ostanu flekice izmedju rebara ali to se ne da primetiti uopste jer je izmedju rebara. I naravno, kuler se sjaji :D

Fan skinem, ne znam da li je frka da se potapa i sa fanom ..

Poslednja izmena:
Najbolje bi bilo u zajgrejan alkohol, ili jos bolje mesavinu alkohola i glicerola u odnosu 1:3... Jer je bakar korozivan, koliko ja znam!

Fan bih skinuo obavezno, ne znam zasto ali nesto mi govori da mu se ne bi dopalo kupanje :D

Planirao sam da ga potopim na kratko u neki koktel Topla_voda+Fairy+Merix ili tako nesto...

EDIT:
Najbolje bi bilo u zajgrejan alkohol, ili jos bolje mesavinu alkohola i glicerola u odnosu 1:3... Jer je bakar korozivan, koliko ja znam!

E tako nesto sam trazio, moja ideja mi je u glavi delovala prilicno amaterski. Hvala druze :wave:

Poslednja izmena:
Nisam siguran kako bi bakar reagirao na kombinaciju limunske kiseline i sode bikarbone ili na samu limunsku kiselinu. Inače se limunska kiselina koristi za poliranje kroma.

cilit beng:d

Nazad
Vrh Dno