Šta je novo?

Vracanje izgubljene ICQ sifre?

Artz

Čuven
Učlanjen(a)
05.12.2000
Poena
619
Da li neko moze da mi objasni ili da mi na bilo koji nacin pomogne da nekako vratim zaboravljenu sifru od ICQ -a. Mail nije upisan tako da ne mogu tako da ga vratim. Ovo stvarno pitam ozbiljno, broj je od moje devojke tako da ne zelim nista lose da uradim.
Ako vam je lakse moze i na donji mail.

Jednostavno...kada instaliras ICQ, on te upita da li si nov ili vec registrovan user. TI reci da si registrovan, on tepita za sifru, yui ces naci i dugme Lost password ili tako nesto. Onda ce se otvoriti IE, klikni na link i pitace te za mail i broj..unesi sve to i gotovo..

za kUdtiHaEX:

Procitaj pitanje celo pre nego sto postujeh odgovor :]

za artz:

Mislim da onda nema sanshe nazlost(i meni to treba za jedan broj bez mejla);
Pokushaj sa devojkom da provalish pass
verovatno je tad koristila nesto sto nije tesko da se provali
(nadimak i slicno)

Možda je devojka za sifru koristila nesto sto sad nesme da kaze :D

Prvo probao sam sve moguce kombinacije. Broj je registrovan pre oko godinu dana, pokusavao sam i pokusavao ali ne mogu da se setim. Sto je najgore ja sam dao predlog za sifru, al ne mogu da se setim. Sta ces stari se :)
Pristup bazi normalno nemam jer bih vec odavno provalio sifru.

Postojao je program koji je radio na ovaj nacin: kada pogresis sifru on ti ipak da da se logujes, ti promenis mail, posljes sifru na mail i gotovo, al mislim da doticni vise ne radi. Mozda postoji nesto slicno.

Ako nisi upisao mail ne moguće je vratiti pass:(

Jedino ti preostaje da snifuješ:D
BTW: Postoji šansa da pričaš preko tog broja kao i preko bilo kog drugog broja ali mislim da te ta varijanta ne interesuje. NA ICQ je toliko lako pričati preko tuđeg ICQ, a da ti uopšte nije potrebna šifra za taj broj, tako da ja više nikome ne verujem da je sa druge strane žice:)

Ok da li onda mozes promeniti podatke kada se "pretvaras" da si drugi broj. Pretpostavljam da ne, al ajde da pitam, da ne skitam :)

Artz je napisao(la):
Ok da li onda mozes promeniti podatke kada se "pretvaras" da si drugi broj. Pretpostavljam da ne, al ajde da pitam, da ne skitam :)

Ne možeš jer se jednostavno koristi trik "vezivanja" za ip i port žrtve, a pri tome upišeš ICQ broj koji ti je želja:) Dakle nema veze sa ICQ aplikacijom niti njihovim serverima.

Stevs je napisao(la):
Ne možeš jer se jednostavno koristi trik "vezivanja" za ip i port žrtve, a pri tome upišeš ICQ broj koji ti je želja:) Dakle nema veze sa ICQ aplikacijom niti njihovim serverima.

Pa to ne radi u novom icq-u (2001 i 2002) bar kod mene :D
Na 99-ci je kul radilo.

Cini mi se da sam onda koristio icq messenger
,ako ti radi onda sigurno koristish neki novi snifer.

Moguce je izvuci sifru ako imas pristup instaliranom ICQ... Samo je pitanje koju verziju koristis.... Kod starijih je to bila laca, a ove novije... treba se pomuchiti... ili vec potrazi na netu neki util za to...

Imaš brtue force pass cracker za ICQ, ali ti treba dobra veza i mnoooooooooogo vremena.
Bila je i varijanta sa nekim ICQ klonom za linux koji je uspevao da se uloguje na bilo koji broj sa passom većim od 8 karaktera (koji je limit za ICQ), ali mislim da su tu rupu sredili. Mada možeš da probaš sa nekim ICQ klonom koji šalje više od 8 karaktera kao lozinku, npr. Miranda (ovo je za Win).

Nazad
Vrh Dno