Šta je novo?

Vraćanje greškom obrisanih podataka

darksdam

Slavan
Učlanjen(a)
02.06.2009
Poena
304
Slučajno sam obrisao folder sa 400 GB meni jako važnih podataka (filmovi). Nisam formatirao disk, i na njemu imam još toliko veoma važnih stvari. Kako da povratim samo ono što je obrisano.? HD je NTFS, Samsung 1TB i vezan je preko eSATA...:wall:

Ja sam pomoću programa recover my files: http://www.recovermyfiles.com/
uspeo da vratim veliku količinu slučajno obrisanih podatak. Nemoj ništa da kopiraš ili brišeš na tom disku, instaliraj ovaj program i sve podatke koje bude našao skeniranjem kopiraj na drugi disk.

Ako to ne pomogne pronadji program restoration (besplatan je i prost), a mnogo je lakse sa "EasyRecovery Professional" (on nije besplatan ali mozes trial da nadjes lako. Oba provereno rade i vracaju ti podatke bez problema.

Imas 2 programa koji rade. Get Data Back i Recover my files

Najvaznije je da nisi nove podatke snimao na particiju na kojoj si slucajno obrisao fajlove, u tom slucaju mocices da povratis skoro sve. Takodje obrati paznju da ako hoces da povratis sve u komadu, bice ti potrebno isto toliko mesta na drugoj particiji. Ne mozes restorovati fajlove na istu particiju sa koje se vrsi restore. Sto se tice programa, probaj UndeltePlus, meni je uvek odradio posao kako treba.

Poslednja izmena:
Spasio 90% naslova (50%data) sa GetDataBack for NTFS, vrlo brzo i jednostavno.! Filmovima 1080p i 720p većeg gabarita nema spasa.! Našao je foldere i naslove ali sa 0 bajta..
Hvala svima na pomoći.

Nazad
Vrh Dno