Šta je novo?

VPN ruter resava problem?

CR77

Poštovan
Učlanjen(a)
04.06.2016
Poena
95
Do pre par dana imao sam sbb optiku 300/15 huawei ruter.Kako mi je istekla UO resio sam da probam supernovu optiku.Paket je 200/100 zte ruter.Posto igram na xbox-u igricu ea fc 24 koji ima servere najblize nama u Milanu,Frankfurtu,Warsawi.Preko sbb-a sam se uvek konektovao na warsawu,znam zato sto je latency uvek bio 22 do 28 i po ID igraca se vidi da je poljak ukrainac protivnik.Sad kad sam presao na supernovu optiku latency mi je 36-40 i uvek me konektuje na Milano server.E sad ja bih da igram na poljskom serveru jel mi je tamo bio odlican gameplay i mislim da su malo rastereceniji nego ger i ita server.Kupovinom vpn rutera i kvalitetnog vpn provajdera dal bi resio ovaj odabir servera,ili bi bilo jos veceg delaya?

Latency bi skocio u nebesa.

Nije valjda da mi je zbog ove razlike od 300mbs na 200mbs skocio latency?Prelaskom na veci paket kod supernove na 400/200 bi se smanjio latency?

Ne, govorim za VPN. Mislim da je do Supernove, bez obzira na paket.

Znaci jedino resenje vracanje nazad na sbb optiku.

Nije valjda da mi je zbog ove razlike od 300mbs na 200mbs skocio latency?Prelaskom na veci paket kod supernove na 400/200 bi se smanjio latency?
Nema ti veze brzina sa tim. Ti si promijenio operatera i novi operater sada rutira saobraćaj preko drugog nadprovajdera u odnosu na starog operatera i zbog toga te sada kaci Milano umjesto Poljska.

Vrh Dno