Šta je novo?

VPN na Visti

dgproduction

Slavan
Učlanjen(a)
11.07.2008
Poena
345
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. ADSL
Dali je neko uspeo da kreira i pokrene VPN mrezu na Visti,inace problem je sledeci mogu da se konektujem na tu VPN konekciju koju napravim ali onda mi stoji zut upitnik pored sata u taskbaru i pise Limited Connection...ovo je pitanje koje mnoge muci kako sam procitao po nekim forumima ali niko ga nije resio:)
Zanima me dal neko od vas uspeo da provali u cemu je ovde fora jer na XP-u SP2 i SP3 radi ta ista konekcija sasvim OK...!

Nije mi bas najjasnije sta te muci,ja npr. isto koristim VPN konekciju za wireless,bez problema radi,imam instaliranu Vistu x64.Doduse,malo je komplikovanije napraviti konekciju nego na XP-u,ali provali se brzo.

Zasto komplikovano ma isto je to,ja VPN koristim na XP za SAT net,e a na visti recimo napravim konekciju i uspem da se konektujem preko tog VPN-a i sta se desava,preko te mreze nece uopste da radi vise ni download niti surf prakticno je net blokiran i sad kad odem na status te VPN konekcije pise mi svuda limited a zasto to pojma nemam!!! Probao sam i x64 isto se to desava!!!

Vrh Dno