Šta je novo?

Voznje u 2002

rzeljko

Čuven
Učlanjen(a)
16.12.2001
Poena
695
Evo lista voznji koje bi trebale da se pojave ove godine. Lista je skinuta sa Highgear sajta:

Game Title: Publisher: Region: Date:

NASCAR Racing 2002 Season Sierra US Feb 12
Moto Racer 3 Electronic Arts US Feb 12
Rally Trophy JoWood US Feb 15
V8 Challenge Electronic Arts Australia Feb 15
Dirt Track Racing 2 Infogrames World Mar 15
World Sports Cars Empire Interactive World May --
Grand Prix 4 Infogrames Europe May 17
TOCA Race Driver Codemasters World Jun --
Le Mans 1.5 Infogrames Europe Jun 7
F1 Racing Championship 2 UbiSoft Europe Quart 2
Mercedes-Benz Champions TDK Mediactive Europe Quart 3
Colin McRae Rally 3.0 Codemasters World Quart 3

Zar nisu Rally Trophy i Moto Racer3 već izašli.

Kao sto rece to su release date-ovi po odredjenim regionima.
Mi, kao naj naprednije piratsko trziste ;) :cool: imamo svoje specificne datume izdavanja !!!:)
Na primer primetio sam da se tek sada u Americi pojavio Screamer 4x4 (odlicna terenska voznja) na koji smo mi vec zaboravili koliko ga odavno imamo, mislim da je bilo negde prolece 2001 ili tako nesto...

Uostalom zar nismo i XP imali dva i po meseca pre celog normalnog sveta...ma, sampioni bre !

Da, da, tek sada sam primetio kolonu Region. Mora da je zbog(D)

Znash kako,mene je odushevio kolin 2,a ne mogu ni da zamislim kakva ce biti trojka.Samo da ne bude upropasten kao need 4 speed 5,po meni je 3 zakon od njih.

Pupke3 je napisao(la):
Znash kako,mene je odushevio kolin 2,a ne mogu ni da zamislim kakva ce biti trojka.Samo da ne bude upropasten kao need 4 speed 5,po meni je 3 zakon od njih.

Jeste Colin zakon, ali kad vidim koja vremena je onaj ***** izvozio, ja izgubim volju da igram to uopshte.

P.S. a zar Colin 3 nije samo za Sony!?

ZeeGerman je napisao(la):
P.S. a zar Colin 3 nije samo za Sony!?

Pu-pu, daleko bilo:) Izlazi i za PC!!!
BTW. Rally Masters 2 ce da pomera guze...
Pozdrav:)

omnik je napisao(la):
Pu-pu, daleko bilo:) Izlazi i za PC!!!
BTW. Rally Masters 2 ce da pomera guze...
Pozdrav:)

Izvini a kad treba Rally Masters 2 da se pojavi. Hajde obraduj me.;)

Jeste Colin zakon, ali kad vidim koja vremena je onaj ***** izvozio, ja izgubim volju da igram to uopshte.
:) :) :)
Ako neko misli da je majstor za Kolina 2,neka se javi,a ja cu mu poslati rezultate od ortake (txt file).Koliko god da vozio nema sanse da se obori bilo koji njegov rekord na stazi.ctp;

drapin je napisao(la):
Kao sto rece to su release date-ovi po odredjenim regionima.
Mi, kao naj naprednije piratsko trziste ;) :cool: imamo svoje specificne datume izdavanja !!!:)
Na primer primetio sam da se tek sada u Americi pojavio Screamer 4x4 (odlicna terenska voznja) na koji smo mi vec zaboravili koliko ga odavno imamo, mislim da je bilo negde prolece 2001 ili tako nesto...

Uostalom zar nismo i XP imali dva i po meseca pre celog normalnog sveta...ma, sampioni bre !

Hahahahaha ovo je dobar post.
Ja sam se bash nesto uzeleo voznji tako da jedva cekam da izadje nesto dobro, do Colina 3-ke naravno ;)

Pupke3 je napisao(la):
:) :) :)
Ako neko misli da je majstor za Kolina 2,neka se javi,a ja cu mu poslati rezultate od ortake (txt file).Koliko god da vozio nema sanse da se obori bilo koji njegov rekord na stazi.ctp;

Reci sa kojim autom si postogao te rezultate i da li si se zavlacio po onim 'naprednijim' setovanjima.
Ja nekako obozavam Peugeot 206 i uvek sam drajvao sa njim, mada mislim da je Mitsubishi [valjda se ovako pise] najbolji.

Evo, ja mislim da sam majstor za Colina

Nazad
Vrh Dno