Ne radi kod mene ni na kućnom ni na mobilnom netu 😅Meni izbacuje poruku da sadržaj nije dostupan na mojoj teritoriji, a pristupam putem MTS mobilnog interneta.
Ne radi kod mene ni na kućnom ni na mobilnom netu 😅Meni izbacuje poruku da sadržaj nije dostupan na mojoj teritoriji, a pristupam putem MTS mobilnog interneta.
Ništa nije zbog autorskih prava,ne znam šta su zamislili sa timMeni izbacuje poruku da sadržaj nije dostupan na mojoj teritoriji, a pristupam putem MTS mobilnog interneta.
Kapiram to ali sto su mom paketu promenili ime i stavili pogresno iako sam stari korisnik ?Novi yettel paketi su za nove korisnike i ugovorne obaveze, a stari paketi za stare.
Pritom je ovaj servis dostupan za stare i nove TV pakete “promotivno”.
Kod je “Voyosrbija”Ja sam se prijavio za onaj besplatan promo 30 dana, ali mi nije stigao nikakav mail. Rekose u ponedeljak, ali nema nista...
Tako je.Ovako za nas koji nemamo uz TV košta 499 din. A pretpostavljam da je uz neke mobilne pakete i besplatan...
Pogledajte prilog 465088
Besplatan tokom cele ugovorne obaveze ili nešto promotivno kratko?
Besplatan tokom cele UO, kao digitalni servis.Besplatan tokom cele ugovorne obaveze ili nešto promotivno kratko?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari