Šta je novo?

Voyo Srbija

Evo sad radi. Još kad bi bilo nešto zanimljivo za pogledati da se iskoristi ovih mesec dana besplatno. :D

Aktivirah i ja promo mjesec dana, iako sam iz BiH ali za dosta sadržaja sam morao uključiti VPN i staviti Hrvatsku.

Imam besplatno uz Total Data na Yettelu, ali izbor je blagi užas, da ga više ne otvoriš. Da ga nisam dobio besplatno, ni štapom mu ne bih prišao.

Nema ATV app?Ili ja nesto ne vidim dobro.

ima, kucaj na google play voyo.rs

Meni se ne pojavljuje na TVu aplikacija.. a sadrzaj mislim da nisu jos ubacili sve zato je toliko malo

5 profila, 2 strima u isto vreme, sadrzaj od ovih sto hoce da rese problem Srba :)

Ko ima Yettel tv besplatno je dve godine.
Radi dobro aplikacija na WebOS

Citam sad ovu temu i vidim da je Yettel promenio imena paketima.
Ja sam imao Hipernet Duo M paket koji bi sad trebalo da se zove Yettel kod Kuće M ako sam dobro skapirao i trebalo da imam Voyo servis za dzabe?
Zasto onda meni stoji da imam Yetel TV m paket?

Prilozi

• yettel.png
    yettel.png
    44.2 KB · Pregleda: 32
Novi yettel paketi su za nove korisnike i ugovorne obaveze, a stari paketi za stare.

Pritom je ovaj servis dostupan za stare i nove TV pakete “promotivno”.

Poslednja izmena:
Promotivno dve godine

Novi yettel paketi su za nove korisnike i ugovorne obaveze, a stari paketi za stare.

Pritom je ovaj servis dostupan za stare i nove TV pakete “promotivno”.
Kapiram to ali sto su mom paketu promenili ime i stavili pogresno iako sam stari korisnik ? :D
Okacio sam sliku.
Ne bih da aktiviram pa da mi dodje 500 rsd uvecena racun a to vrlo verovatno necu ni da gledam :D

Na TV app je izbacen Hipernet naziv pa je sad sve “Yettel TV”, inace naziv paketa ti je i dalje stari Hipernet Duo M. Vidi se na profilu, racunu, na sajtu ili moj yettel.

Uloguj se na sajt pa aktiviraj voyo ako hoces, pise da je besplatno na stranici za aktivaciju i za moj stari M paket, isti kao tvoj.

Mada ovaj servis i besplatno nije interesantan :)

Poslednja izmena:
Ja sam se prijavio za onaj besplatan promo 30 dana, ali mi nije stigao nikakav mail. Rekose u ponedeljak, ali nema nista...

Hvala druže 👍

Nisam našao aplikaciju za Tizen, da li se kod nekog pojavila?

Ništa ne kapiram. 90% sadržaja za Hrvatsko tržište, samo otvoriš rs domen i ponudiš uslugu. Fale samo Rtl kanali, ovako kao da sam pustio servis sa Hrvatskim Vpn...Ko koga ovde zeza...Disney+ i AmazonPrime nemaju nijedan preveden sadržaj. Doduše Prime ima 5% i nude usluge koje neko treba da plati na Srpskom tržištu. Netflix 80% prevod na Hrvatskom. Da me neko ne shvati pogrešno, nisam veliko srpski nacionalista i ljude isključivo delim na dobre i loše, ali ono što mi dozvoljavamo, nema nigde...I još ljudi to plaćaju i to ne malo...Jer da nema pretplatnika, ne bi bilo ni usluge, prosto. Možda sam ja lud, šta znam...🤔

Na Lg-u (WebOs) postoji aplikacija Vayo.rs

Nekoliko naslova koje sam pustio imaju srpske titlove.
Hrvatski sadržaj ne čudi jer je pružalac usluge RTL Hrvatska, s tim da u Voyo Hrvatskoj ima u ponudi serije sa Superstar i RTS, a ovde logično nema jer nemaju prava.

Ponuda je blagi uzas. Sto neko rece gore, ovo bi trebalo da bude besplatno uz reklame.

Dve godine, ako toliko budeš na Yettelu

Nazad
Vrh Dno