Šta je novo?

Voyo Srbija

Џош

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
16.03.2021
Poena
95
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 5 3400G
Matična ploča
ASUS PRIME B450M-A
RAM
16GB DDR4 3000 MHz
Mobilni telefon
Samsung A55 5G
Pristup internetu
  1. Optički internet
Pa stiže nam uskoro i Voyo u Srbiji! :)
Neki Yettel korisnici su već prijavljivali da im se u pretplatama pojavio Voyo, a koliko vidim na sajtu moći će da ide pretplata ili preko Yettela ili samostalno.

Ako budu bar upola kao hrvatski ili slovenački Voyo u pogledu toga šta će da nude od sadržaja, onda neka je srećno!

Na mobilnoj verovatno da, pošto nude Max bez naknade i na njihovim optičkim paketima.
Ne verujem da bi se odlučili na takav potez, jer bi navukli na sebe gnev svih koji koriste njihove pakete baš zbog Maxa ili Deezera, ali sa druge strane, Yettelova inteligencija je sve upitnija :D

Mene zanima da li će neka od naših televizija vezati Voyo za sebe (kao što to radi RTL u HR) i nuditi svoj program, i da li će se Telekom i UG pomiriti i nuditi na jednom mestu svoj katalog kao što ga nude na svim Voyo-ima po regionu (ovo drugo kapiram da u startu otpada, no, čovek može da se nada :D)

A možda će i biti samo za Hipernet korisnike, ko zna... Svakako, videćemo. Ja sam na sajtu ostavio podatke za free trial u trajanju od mesec dana i pisalo je da će mi poslati kredencijale u ponedeljak na mejl, tako da verovatno da platforma startuje tada 😁
Update: Ne vidim više u Yettel app na sva tri broja u sekciji "Sve aplikacije i usluge" MAX app 😂...
1000001272.jpg

Poslednja izmena:
Kod mene se poslednji put pojavio pre nego što je HBO Max prešao u Max, tako da su zag**nali nešto i pre toga :D
Ja isto ostavih podatke za free trial, što bi se reklo, kad je džabe... :D

A možda će i biti samo za Hipernet korisnike, ko zna... Svakako, videćemo. Ja sam na sajtu ostavio podatke za free trial u trajanju od mesec dana i pisalo je da će mi poslati kredencijale u ponedeljak na mejl, tako da verovatno da platforma startuje tada 😁
Update: Ne vidim više u Yettel app na sva tri broja u sekciji "Sve aplikacije i usluge" MAX app 😂...
Pogledajte prilog 464681
zato sam i napisao: Max vise ne vidim, zena vidi i aktivirala je danas.

Na temu Voyo-a... gledao sam malo izbor na HR i nisam nesto impresioniran,

Voyo je u SI dostupan u A1, pa je malo cudno da ce biti kod Yettela

Prilozi

• IMG_5249.png
    IMG_5249.png
    688.7 KB · Pregleda: 104
Voyo je u SI dostupan i na Telemachu (United Grupa), pa nisam siguran šta tačno želiš da kažeš.

Cene:

Hrvatska: 6 € mesečno, 54 ako se kupi za celu godinu, dakle 3 meseca besplatno
Slovenija: 8 € mesečno, 80 ako se kupi za celu godinu, dakle 2 meseca besplatno

Često budu kodovi za po mjesec dana besplatno, pa se ne mora ni plaćati.. 😂

Ovaj Voyo je garant neko pranje para. Nema sanse da neko daje 6 eura mjesecno za ovu glupost.

Uzmi Voju za 6€/m jer za 4€/m RD nema tvoju omiljenu seriju snimanu u Izmiru, a ni to nije sve, kada se umorite od fantastičnog izbora baklava serija možete pogledati exkluzivno kako Ante uživo šamara Blanku u omiljenom rijalitiju.

Njihovi glavni aduti su turske serije, regionalne serije (Državni službenik, Besa, Klan, Južni vjetar, Ivice mog oca, U klinču, Pevačica,..), treš reality, fight/MMA eventi, rukomet I emitiranje domaćeg sadržaja dan ranije nego na TV-u. Zna se naći i nešto dobrog sadržaja: imali su Mr Beana, Californication. Ekskluzivno su emitirali i 3. sezonu serije Hotel Portofino. Od nedavno nude i live kanale. Sve RTL kanale, pa čak i konkurentsku Novu TV i Doma TV, CMC i Sportsku Tv. Tj. kanale dostupne preko DVB-T2...

Uglavnom, svaka roba ima svog kupca..često daju promo kodove, a prije početka su imali akciju 33% niže cijene, tj. 3,99€..

Istovremeno mogu 2 uređaja, na 5 ide prijava. Ako dijeliš sa nekim 2 eura nije puno.. Više tamo pogledam sadržaja nego na Skyshowtime, a ne gledam turske serije i realityje.. 😂😂

Te regionalne (domaće) serije sigurno neće biti dostupne u Srbiji jer su u vlasništvu Telekoma i RTS i oni ih imaju na svojim platformama.

Kada se ode samo na
https://voyo.rs izbacuje da traži username i password, nema previewa sadržaja, da nećemo onda pomoću tih kredencijala koji nam stignu u ponedeljak na mejl samo mi koji smo se prijavili imati ograničen pristup sajtu?

Vec se pojavio kao digitalni servis na Total paketima i kao besplatan dodatak uz Yettel TV i internet/ex hipetnet duo M paket, sve do 31.10.2026.
Verovatno ce danas tokom dana biti vise detalja, jer jos nema na stranici Yettel-a iako stoji link do stranice.

Prilozi

• IMG_5400.png
    IMG_5400.png
    123.9 KB · Pregleda: 82
  • IMG_5401.png
    IMG_5401.png
    33.7 KB · Pregleda: 76
  • IMG_5399.png
    IMG_5399.png
    131 KB · Pregleda: 63
Ovako za nas koji nemamo uz TV košta 499 din. A pretpostavljam da je uz neke mobilne pakete i besplatan...
1000001370.jpg

Evo ja imam Tv i net i kad pokušam da aktiviram servis prijavljuje grešku. I preko weba i mobilne app. :rolleyes::sneaky::LOL:

Pa nije još krenuo u toku dana verovatno...

Baš sam došao da to kažem - ponuda blagi užas, valjda će se popraviti u narednom periodu.

Ovo bi trebalo da bude besplatno uz reklame.

Nazad
Vrh Dno