Šta je novo?

VOX LED TV 22900 KAO MON?

brankoX

Čuven
Učlanjen(a)
16.02.2002
Poena
630
Za vikend sam gledao malo televizore u TC Ušće i od svih modela ja se najviše zadržah kod jednog VOX-a :p.
Model označen sa LED TV 22900. Simpatičan televizorčić od 22" i LED (?) pozadinskim osvetljenjem rezolucije 1980x1080, naravno zbog eventualnog korišćenja kao monitora. Gledao sam sliku sa strane iz što većeg ugla i ne primetih nikakvu degradaciju slike. I po prikazu boja nema govora da je TN panel u pitanju iako su podešene malo prejako. Okvir je glosy sa sakrivenim zvučnicima, ne deluje ružno, naprotiv. Cena beše 24 hiljade i to je ono najzanimljivije kod njega. ;)
Naravno, znam da Vox koristi panele treće kategorije ali i kao takvi mislim da su bolji od krnjavih TN panela ili okljaštrenih 6-bitnih IPS-ova sa lošim poz. osvetljenjem koji se nude kao monitori za iste ili veće pare.

Koristi li ga neko kao monitor i da li je uporedjivao sliku sa Dellovim UH2311H koji vidim da postade zvezda foruma?

Mogu da predložim Bench redakciji kao temu za uporedni test Vox/Dell ili da barem proba ovaj Vox u ulozi PC monitora obzirom na njegovu cenu.
Pozdrav!

:)

Ne znam sto bi testirali taj Vox i taj Dell uporedno kada uopste ne pripadaju istoj kategoriji monitora, ni po velicini, ni po panelu, ni po osvetljenju?

3 metra desno imas slicne LG-eve. Kad god sam bio u radnji Vox je bio iskljucen, a LG-evi su radili.
Ko ce prvi da udje u radnju i da ih uporedi? :p

@Cleric

Zar slična cena nije dovoljan razlog?

@Cartman

Pa ja sam ih gledao uporedo mada nije isti video prikazivan. Bolji je LG ali je problem što je on skoro 40 hiljadarki a i 26" je, znači viša klasa od Voxa i Della.
Taj LG je sigurno bolji od Della nema se tu šta testirati a rekao bih da i ovaj Vox ne može biti slabiji. U toj nižoj klasi cena je sve.

Nazad
Vrh Dno