Ja evo sad prelistavam ispitna pitanja sa njim i svidja mi se.Malo sam ga dotjerao uz pomoc settings opcije i svaka cast.Jos samo ikonica hvali,ali kao sto vidim to ces tek da uradis.PozdravVoodoo_NBGD je napisao(la):Voodoo's NFO Viewer je programčić za pregledanje tekstualnih fajlova u DOS setu karaktera
Probajte ga pa recite šta mislite i šta bi još trebalo ubaciti. Sve sugestije su dobrodošle.
TakođeOptiPlex je napisao(la):Koji sam ja ***** kad to nisam video, to je strasno...
Ako se nasa slova budu pravilno prikazivala, onda nema nista od DOS znakova...Maul je napisao(la):- kada je txt fajl sa nasim setom karaktera, viewer na mestu nasih slova prikazuje grcka! slova - po mogucstvu koriguj da prikazuje ono nase š,ž ae itd
To je bugMaul je napisao(la):- otvoris neki fajl, i za par minuta ne znas odakle si ga otvorio; dakle bilo bi fino da negde dole u status baru prikazes putanju do fajla koji je trenutno otvoren
A i spell checking da ubacim, jel? :dMaul je napisao(la):- ostaviti mogucnost da otvoris nekoliko fajlova istovremeno, mozda ih razdvojiti file tabovima ili arrange windows i sl. ( e sada sam mozda preterao - ovo vec ide ka nekom editoru)
E to moze!Maul je napisao(la):- copy on select
OptiPlex je napisao(la):Alo bre, polako...![]()
mitar1982 je napisao(la):Voodoo's NFO Viewer mi neke fajlove pogrešno prikazuje.
s1.jpg je iz winrara, tako bi po mom mišljenju tekst trebalo da izgleda.
s2.jpg je iz iz voodoo nfo viewera.
Voodoo_NBGD je napisao(la):Stvarno ne znam sta je, sve NFO-e koje sam do sada probao je pravilno prikazivao...
VNV fajlove cita i "adaptira" u DOS charset, pa je ovo verovatno zbog toga sto tvoj primer uopste nije sastavljen od OEM znakova, vec od obicnih ANSI karaktera...
Voodoo_NBGD je napisao(la):E sad je gotovo, izbuildovao sam finalnu verziju
Daklem, v1.0 is out.
Sta je novo:
* Fajlovi koji sadrze "nestandardne" line breakove (LF ili CR CR LF) se sada pravilno interpretiraju.
* Redizajnirana opcija za asocijaciju sa NFO i DIZ ekstenzijama
* Izlazak iz programa pritiskom na ESC
* Nova ikonica
Instalacioni fajl (velicine oko 480 kB) mozete skinuti OVDE.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari