Šta je novo?

Voodoo2 i XP

vudu_dva

Čuven
Učlanjen(a)
10.03.2002
Poena
665
dakle, instalirao sam xp, i sve je lepo i krasno osim sto nikako da nadjem drajver za voodoo2 (model sa 12 mb memorije).. na www.voodoofiles.com sam nasao neke win2k drajvere koji nekako uspeju da se instaliraju na xp-u, ali su predvidjeni za model od 8 mb, pa ne rade kod mene..

jel uspeo neko da potera v2 12mb pod xp-om?

imam komp sa integrisanom grafikom na ploci, koja, naravno, ima ocajan 3d.. a od starog kompa je ostala vudaljka, koju bih rado da uposlim za igrice..

i ne pricajte mi da za sitne pare mogu da dobijem krshtenu agp karticu, sve to znam, ali ne vidim zashto ne bi ovo shto imam moglo da radi..

ma, smor.. na kraju cu kupiti geforce 1 i zavrshiti posao..

ako imas AGP slot to bi bilo najbolje a mozes i da probas sa nekim win9x...mada je ta kartica stvarno slaba za bilo sta novije...mozda sa brzim procesorom u rez. 640 i moze da se igra...ne znam...davno je to bilo...

sto ne kupis jos jednog v2 i spojis ih cisto radi egzotike...

majka je napisao(la):
ako imas AGP slot to bi bilo najbolje a mozes i da probas sa nekim win9x...mada je ta kartica stvarno slaba za bilo sta novije...mozda sa brzim procesorom u rez. 640 i moze da se igra...ne znam...davno je to bilo...

[/b]pa gledam da to uradim, samo da se sastavim sa parama (gf1 je oko pedeset evra)..

inace, pre xp-a sam terao voodoo pod w98, i igre zasnovane na quake i unreal endzinima su radile ok.. bese u q3 sa default setovanjima 50-ak fps-a..

sto ne kupis jos jednog v2 i spojis ih cisto radi egzotike...

;)
pa kao prvo, zato sto mi se ne menja platforma.. vidis da nema nigde drajvera, a ja jedva docekah komp koji moze da tera nt.. a drugo, ko bi sada jurio po oglasima isti ovakav vudu ;)

nije obavezno da budu identicne kartice [od iste firme] vec valjda da imaju isto memorije, ako se dobro secam...

naravno, takva akcija je suluda pa zato bolje uradi ono sto si vec naumio...

Jedan moj ortak ima Voodoo2 sa 12MB, fora je u tome sto je dobio za dz od ortaka, i uzmem ja da gledam karticu, kad ono memoriju potpisao EliteMT :) :) Ima 24 chipa od 512kB, nisam provalio tajming...

Geek_master je napisao(la):
Jedan moj ortak ima Voodoo2 sa 12MB, fora je u tome sto je dobio za dz od ortaka, i uzmem ja da gledam karticu, kad ono memoriju potpisao EliteMT :) :) Ima 24 chipa od 512kB, nisam provalio tajming...

diamond-ovi i orchid-ovi voodoo-i su bili opaki overclock-eri[creative malo redje]...meni je na orchid righteous 3D II kartici memorija radila sa aktivnim hladjenjem na 100MHz [default je bio 80mhz]

pa o no kao bilo je na vestima bas na benchu ja imam v1 lepo vrati se na 9x i cao..

Vrh Dno