Šta je novo?

Voodoo Capture

ebe

Čuven
Učlanjen(a)
09.02.2002
Poena
619
Imam Voodoo3 3500 karticu i IBM hard disk od 60G. Zasto je maksimalna velicina fajla prilikom capture-a 4G? Moze li se ovo izbeci i kako???

Cini mi se da kod ntfs sistema moze da bude veci od 4Gb.

ebe je napisao(la):
Imam Voodoo3 3500 karticu i IBM hard disk od 60G. Zasto je maksimalna velicina fajla prilikom capture-a 4G? Moze li se ovo izbeci i kako???

Barijera fajl sistema.
Treba ti modifikovan drajver koje zaobilazi tu barijeru.
Kao sto sam uspeo da napravim image PS2 igrice na DVD-u od 11Gb, na FAT32 :)
Samo ti treba dobar softver, nista vise, a Micro$oft to ne zeli da napravi.

Instaliraj Win2000...

sa ntfs5 fajl sistemom.
Kako te sluzi graficka?
Pozdrav!

...

Instaliraj Win2K ili WinXP oba podrzavaju FAT32 i NTFS koji ti u ovom slucaju treba...

Voodoo

Hvala na pitanju, graficka sluzi odlicno. Sa softverom bas nisam zadovoljan, bar sto se win98 tice. Ako imate predloga stabilnih vrerzija 3dfx tools-a posaljite.
Zasto da stavljam win2k kad i win98 ima fat32??? Licno sam na losijoj masini od moje (disk od 20G, win98), sa miro dc50 grebovao filmove. Grebovanje nije pucalo sve dok se ne napuni svih 20G prostora na disku.

WIN2000 sa NTFS fajl sistemom

je ono sto tebi treba.
Znaci prilikom instalacije preparticionises i izaberes NTFS
koji je u stvari ntfs5,i razlikuje se od nt4.0 ntfs-a.

Pozdrav1

Re: Voodoo

ebe je napisao(la):
Hvala na pitanju, graficka sluzi odlicno. Sa softverom bas nisam zadovoljan, bar sto se win98 tice. Ako imate predloga stabilnih vrerzija 3dfx tools-a posaljite.
Zasto da stavljam win2k kad i win98 ima fat32??? Licno sam na losijoj masini od moje (disk od 20G, win98), sa miro dc50 grebovao filmove. Grebovanje nije pucalo sve dok se ne napuni svih 20G prostora na disku.

Naravno kada si imao modifikovane drajvere za DC-x0 koji zaobilaze barijeru fajl sistema.

Ja imam DC-20, i ako ne koristim modifikovane drajvere, isto sam ogranicen na 4gb/fajlu koji god OS/FAT koristio.

Re: ...

Passenger je napisao(la):
Instaliraj Win2K ili WinXP oba podrzavaju FAT32 i NTFS koji ti u ovom slucaju treba...

mozda je ovako vidljivije?! :)

A sto se tice 3Dfx Tools mozes ih pronaci na x3Dfx-u ili na VoodooFiles

pozdrav

Nazad
Vrh Dno