Šta je novo?

Voodoo 5 5500 drajveri potrebni

Darko

Čuven
Učlanjen(a)
29.12.2001
Poena
679
Nabavih i ovo čudo, sad još samo da nađem neki lep ram i da ga okačim iznad kreveta :mrgreen:
Šalu na stranu, pošto zaista odavno nisam u 3dfx komjunitiu, može li mi iko šibnuti link ka nekim koliko-toliko taze drajverima?
Thanx unapred!

Pogledaj na http://www.voodoofiles.com
Nazalost novih drajvera nikada vise nece biti :(

Ovo su poslednji drajveri koji je 3dhq comunity izbacio pre nego sto su zatvorili sajt i prestali sa radom:
http://www.voodoofiles.com/9529

Da znas da sam ocekivao neki bajati datum iz najdalje 2002... Drajveri su ovako poprilicno svezi - februar 2003! Hajd' probacu,a utiske saljem kasnije... Poz i hvala! cheers

A sta je "Voodoolizer"?
"Voodoolizer 1.04.01 BETA 6 for WinXP/2K 1.04.01
x3dfxgamers Voodoolizer 1.04.01 BETA 6 for WinXP/2K \
Datum 19.5.2003... Jel to neki twiik ili drajver?

Voodoolizer ti je isto sto i Amigamerlin, radjen na istim starim drajverima.
Sacekaj Amigamerlin 3.0 kazu da ce doneti podrsku za emulaciju T&L koje ova kartica nema.

Minja je napisao(la):
Voodoolizer ti je isto sto i Amigamerlin, radjen na istim starim drajverima.
Sacekaj Amigamerlin 3.0 kazu da ce doneti podrsku za emulaciju T&L koje ova kartica nema.

Zar nisu izasli vec ? Nisam skoro pratio sta se desavalo, ali koliko sam cuo 3.0 verzija je vec izasla.

Vocko je napisao(la):
Zar nisu izasli vec ? Nisam skoro pratio sta se desavalo, ali koliko sam cuo 3.0 verzija je vec izasla.
Ne znam, mislim da nisu jos.

Kahm, momci... Drajver na koji me je uputio gosn Dandy (cheers)ima emulaciju za HW T&L... Ili se bar tako prijavljuje.

U svakom slucaju hvala na svemu!!!

P.S. Za vas ne znam ali ja sam se zaljubio; karta je sjajna. Samo da uradim po koji screenshot i kacim utiske.

Da li ta emulacija radi ili ne najbolje je da isprobas sa nekom igrom koja T&L eksplicitno zahteva npr splinter cell ili NOLF2 .....
Salji utiske
poz.

Pa nemam Splinter Cell, a sta je NOLF 2 cak nemam ni pojma :?:

Taj T&L je nazalost slabo upotrebljiv, tako da je uglavnom bolje iskljuciti ga. A da je karta legendarna, zaista jeste, ja moju sigurno necu nikada prodati :)

Nazad
Vrh Dno