Šta je novo?

Voodoo 3 3000 AGP

minketa

Čuven
Učlanjen(a)
11.06.2002
Poena
619
Instalirao sam 3dfx drajver 1.07, sa podrskom za DirectX 8, i nece da mi radi Quake II!
Ili se zalepi, ili ekran ostane crn. U cemu je fora? Pa to su oficijelni drajveri, zar ne?

Jel imao neko problema sa ovim drajverom?
Hvala unapred.

Jesu ti 1.07 drajveri malo bagoviti (CMR2 recimo ne radi sa njima). Koji OS imas?

...

W98 1st edition vozim.
Toliko se patim sa drajverima za ovaj moj voodoo da ocu da posizim. Probao sam i Omega drajvere - sa njima imam latencu u odgovoru na komande. Puknem, recimo, ali metak izleti kroz 2/3 sekunde.
Imam KT133A plocu i Durona 1.1 GHz. Jel ima voodoo mozda nekih uobicajenih problema na AMD masinama? Jel radi voodoo u turbo ili standard rezimu? Ja sam instalirao standard misleci da stara karta nema tu funkciju. Jesam li pogresio?
Koje ti drajvere vozis?
Jel bolje da predjem na W XP?

Pozdrav, i hvala mnogo.

Tek sa XP-om se neces usreciti, posto koliko sam upoznat "original" voodoo driveri za XP ne postoje vec je to ponovo radio neko sa strane, tako da mislim da je najbolje da se i dalje drzis 9x uz eventualno ponovo reinstaliranje sistema kao krajnji korak, jer je meni doticna karta dok sam je imao radila sasvim OK a imao sam KT133 + Duron pod Win98SE jedini problem mi je bio Colin koji nije hteo da se pokrene sa driverima 1.07 dok je sa ostalima radio...

XP definitivno nemoj da instaliras sa Voodoo-om (sem ako ti nije krajnje neophodan) jer za XP nema oficijelnih, vec samo nekih skarabudzenih drajvera sa gomilom bagova (video sam ih na delu, ne bih to nikome preporucio). Ja imam V3 2000, sto je u sustini ista kartica kao i ova tvoja, W98SE, isto Durona i KT133 platformu, i 1.07 drajvere koji su me do sada uglavnom dobro sluzili. Voodoo nema standardnih problema na AMD masinama. Izbegavaj experimentisanje sa nezvanicnim drajverima. 1.07 su za nekoliko procenata brzi od 1.05, ali to ti je moj predlog - probaj sa 1.05 drajverima i javi kako je proslo.

Jel zna neko kakvi su 1.07 driveri za Voodoo 3 2000 pod win2k ?

Radi !

Proradio mi je sa 1.07 verzijom.
Kvaka je bila da instaliram prvo DirectX 8, onda drajver 1.07 - i onda opet DirectX 8.
Ne snalazim se samo sa podesavanjima za Voodoo... ako bi mogao u to da me uputis.

Ma jok za XP imam neke amigamerlin 2.1 i rade sasvim cool. U w98 teram 1.07. Inache idi na voodoofiles.com pa trazi za XP a ako hoces podrsku za 8.1 ona ce biti u 1.09 koji se prave na 3dfxunderground ili voodoounderground, za sada ima samo beta.

Inace, nervira me THPS 3 jer nemam teksture A NECE DA NAPRAVE PATCH!!!!!!!!!

e ajde nek mi neko kaze konkratno link za v3 2000 za win2k i 98 ;)
ja sam trazio ali sam naso 100 razlichitih i ne znam koji je pravi, bas sam maler ...
trebaju mi ovi 1.07, voleo bih da ih probam

Na koja tacno podesavanja mislis? Imas ih gomilu u 3dfx Tools, i za svaki ima objasnjenje koje bi trebalo da ti bude dovoljno jer vise mnogo od toga ni ja ne znam... Ako hoces da probas da overklokujes, nadji program V3Tweaks.

oftopic

na neki nacin je oftopic, al imam sledei problem:

GTA3 mi blokira posle nekoliko sekundi (da sekundi) igranja-kartica V3, inace vozim milenium, i NT (2000 Prof) sa 320mb rama...

(igru sam probao na milleniumu...)

Identicni simptomi se javljaju kad probas Colina 2, ali samo sa 1.07 drajverima. Sa 1.05 sve radi ok, bar kod Kolina 2.

Kad kliknem na proporties, pa na driver, pise da je verzija 5.0.2080.1 (?), dok datira iz 99 (17.7.1999)

Poz!
(gde naci 1.05 drajver?)-sajt ne radi/...

Vrh Dno