Šta je novo?

voodoo 2 sli kablic, treba mi-IMPORTANT

emaniac

Slavan
Učlanjen(a)
30.01.2005
Poena
379
Nemojte mi se smejati unapred! 😛
Imam 2 komada Voodoo2 karte, ali mi treba sli kablic. Sastavljam racunar :smash: mojoj devojci, od nekih ostataka...nece ispasti losa masina...tako da...bicu vrlo zahvalan ako neko ima to malo retro parce zice! 😛

U obzir dolaze poklon, trampa i robno-novcana razmena u vrednosti do neki dinar :eyebrows:

Obrati paznju da vecina Voodoo2 -jki ne zeli da se "igra" 🙂 sa istima drugih proizvodjaca...

BTW, ako na ploci imas AGP, bolje devojci kupi polovnu TNT2-jku za 5 evrica... 😉

Nije poenta da kupi, nego da ove natera da rade. Inace ja iskreno nisam ni znao za ovu mogucnost tih kartica.

Pa Voodoo 2 je prva karta uopste koja je imala mogucnost rada u SLI rezimu.

ploca je neka GA super7 sa k6-2 na 266mhz, ima agp2x u koji sam stavio matrox g200/16mb.
obe su acer-ove i poenta je bas da ih iskoristim :smash:
dakle, ima li neko taj kablic? ajde ljudi...devojka ceka :type:

A kako je to TNT2 bolji/brzi od V2 SLI ? 🙂

emaniac je napisao(la):
ploca je neka GA super7 sa k6-2 na 266mhz, ima agp2x u koji sam stavio matrox g200/16mb.
obe su acer-ove i poenta je bas da ih iskoristim :smash:
dakle, ima li neko taj kablic? ajde ljudi...devojka ceka :type:

Imam kablic + 2 Voodoo2 APAC

Salji devojku 🙂 da neceka

ako nesaljes devojku napravi sam od kabla za game ili printer port :-devil-:

boZZaP je napisao(la):
Imam kablic + 2 Voodoo2 APAC

Salji devojku 🙂 da neceka

QUOTE]

:smoke: 😀 😀

driver je napisao(la):
A kako je to TNT2 bolji/brzi od V2 SLI ? 🙂

Lepo, zato sto ja kazem! 😛

salim se, evo malo dedukcije: 😉

Recimo ovako, Voodoo3 3000 je brzi od V2 SLI, a TNT2 je brzi od V3...

Jedino, na toj konfi (nVidia trazi bar Celeron-che 400MHz da se razmase - kad sam pisao prethodni post nisam znao da to treba da radi na ubogoj K6-ici na 266MHz :d) V3 je ipak mozda malo brzi od TNT2 + Voodoo ima Glide.

p.s. Imao sam sve te kombinacije, tako da... :smoke:

Delija je napisao(la):
Recimo ovako, Voodoo3 3000 je brzi od V2 SLI, a TNT2 je brzi od V3...

p.s. Imao sam sve te kombinacije, tako da... :smoke:

a V2 SLI je brzi od svih 'glupih' AGP i PCI-E kartica na P1 platformi koja ima samo PCI :smoke:

Stoji, al' kao sto rekoh, kad sam pisao post nisam znao da treba da ide na K6 shitex... :d

p.s. Voodoo 3-jka u PCI varijanti je opet brza. 😉

Poslednja izmena:
Ako je jos uvek potrebno, imam ja original SLI kablic i voljan sam da pomognem. Problem je sto sam iz PA.

Poslednja izmena:
@Kostolomac.TK - hvala na odgovoru, nesto cemo se dogovoriti. posalji mi mob. na PM, da te zovnem.

Ok pronasao sam 2 komada, jedan sam posla otebi a drugi ako jos nekom treba nek se javi. Aj pa javi sta si uradio!

kostolomac.tk - hvala na kablu!
kablic fizicki odgovara, ali cu tek za par dana imati vremena da se poigram detaljnije sa instalacijom i testovima.
javljam sta sam uradio...

pozdrav!

uf...probudiste mi lepe uspomene na Voodoo2 i dane igranja i uzivanja 🙂

Nazad
Vrh Dno