Šta je novo?

Volite li duel igre sa automata?

laxduke

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
17.01.2002
Poena
619
Ako volite, mogli bismo da naprzimo neke od admina vecih provajdera da mi dozvole da dignem server.
Verovatno ce mi biti potrebni email-ovi kao podrska ideji, a mozda i nece, zavisi sta se desi u pregovorima.
Ovaj thread sam cisto postavio da vidim odaziv, tj da li da se krece u akciju ili ne.
U medjuvremenu, ako je neko raspolozen za StreetFighter ||, moze slobodno da me kontaktira ([email protected])
Za dobru partiju se vracam iz grada sa posla :D :D :D

To je bilo vreme za igre. Mene je cale odveo u luna-park sa tri godine i od tada iz njega nisam ni izlazio (bar do srednje). Inace SF2 je definitivno najbolja tuca koju sam ja probao (vise mi se dopada i od tekkena i od MK i ostalih). Doduse nisam u formi u kakvoj sam bio kad sam bio mali. Bilo je jezivo dobrih igraca po buvarama u to vreme (u rangu danasnjih pro gamera).
Podrska za ideju.

Uvek uvek uvek!!!
Imaš podršku! Pa nisam ja za džaba zamalo okinuo prvi srednje zbog silverball salona i Operation Wolfa i Black Tigera :)
E sada samo mi jedno nije jasno...znam za quake/CS/UT...servere. Ali kako misliš server za igre sa automata? Da li treba emulator, ili...

igor2 je napisao(la):
Uvek uvek uvek!!!
Imaš podršku! Pa nisam ja za džaba zamalo okinuo prvi srednje zbog silverball salona i Operation Wolfa i Black Tigera :)
E sada samo mi jedno nije jasno...znam za quake/CS/UT...servere. Ali kako misliš server za igre sa automata? Da li treba emulator, ili...

Imas sve na www.kaillera.com i klijent i server.
Pogledaj malo po sajtu, sve je mnogo lepo objasnjeno.

Nazad
Vrh Dno