Šta je novo?

Volan xbox 360 za pc igrice da li je moguce?

Nikola1

Čuven
Učlanjen(a)
13.04.2003
Poena
650
Dakle slucajno sam dobio wiereless racing wheel with force feedbac model wrw01.Pa me zanima sledece.Kada bi recimo pokrenuo Need.For.Speed.Rivals igricu za pc na racunaru da li bi mogao putem microsoft xbox 360 wireless reciver for windovs igrati tu igricu sa tim volanom od xbxa 360?Dakle da igram igricu od racunara sa volanom od xboxa 360 jer ne posedujem xbox 360 pa bi isao putem ovoga recivera.Mozda je pitanje neumesno ali nisam se nikad susretao sa tim stvarima.Molio bih odgovor i sugestiju ka resenju ako ga ima?

Rivals je los primer posto nema podrsku za volane. A mozes da probas pa da nam javia da li je uspleo :)

Gde se bas za tu uvati?Koja novija ima podrsku?

Taj volan nema drajvere za Windows. Microsoft je davno obecao drajver za Windows Vista, pa slagao.

Koliko si pokidao prvi post Nikola :D

Ima tih dana ;)

Hvala svima na odgovorima moze lock jer tema nema vise nikakve svrhe.:D

Pazi, mozes ti uz malo/mnogo gimnastike da nekako nateras taj volan da proradi na Windowsu uz pomoc drajvera za wireless kontroler. Ali neces imati force feedback kao ni opciju da jednostavno iskljucis volan (moraju da se vade baterije). Takodje ces imati zezanje oko podesavanja za svaku igru.

Ako znas engleski evo upustva: http://www.steelfrog.com/using-the-microsoft-wireless-gaming-receiver-in-64-bit-windows-7-or-vista/

U sustini skines drajver za x360 bezicni kontroler za tvoju verziju windowsa pa dalje pratis one korake obelezene brojevima.

Poslednja izmena:
Evo probah simulaciju kamiona sve radi u potpunosti uz pomoc wiereles recivera za xbox 360,a normalno daje sve opcije za stelovanje gasa,kocnica volan,menjac,migavci sirena i jos nisam stigao sve da nastelujem.Ne znam sto i ostale igre na njemu ne bi radile ako imaju podrsku?Track simulator odmah prepoznaje ovaj tip volana,a naglasavam da ide sve preko wiereles recivera za xbox 360,samo se povezu isto kao kontroler i gotovo.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno