Konačno završen posao, jako sam zadovoljan kako se na kraju uklopilo i ispalo s obzirom da se do sada nikad nisam susreo ni sam običnim AIO a pogotovo ne sa ovako nečim i u ovako malom kućištu.
Uspeo sam čak i hdd 2.5 da ostavim, mislio sam da nece biti sanse al svakako je u planu da ide napolje al eto ostaje potencijalno mesto za ssd.
Da je bilo lako, nije ali ne smilu da je teško već jako puno veremena oduzima da se prouči i isplanira sta i kako pogotovo sa fitinzima i adapterima koje sam porucio. Onda po 100 puta postavljaj komponentne, skidaj proučavaj da li će creva moći pod tim uglom itd. I na kraju sam sam morao dokupiti jos 3 adaptera jer ti jedno zamislis ali u praksi je to slicno ali nije isto pa nema od toga nista.
Ali tome pridajem najviše odsustvo iskustva u mom slucaju, sledeci put ce biti bar 50% lakše

U nekom ruku mi je i zao sto je sve zavrsno jer bila je jako fina zanimacija i preokupacija , dnosno odlicna stvar za razbibrigu.
Što se tiče temperatura one su odlične, jes da nisu neke high end komponetne ali opet , 3070 ne prelazi 55C u testovima uz konstantan boost na 2025mhz, i5 10400 takodje 55C.
Jedino ga prime95 u prvim sekundama nabije na 60C dok ne izduva boost i onda ga posle drzi na 55C.
Za kraj jos koja sličica