da ima klinac celu masinuCpu si uzeo?
Mislim i ja ali je stvarno bacanje para za takvu mašinu plus ima lepih tower kulera.Mislim da klinac hoće da finišira mašinu vodenim.
Evo pogledaj ovde gde to sve ideMislim i ja ali je stvarno bacanje para za takvu mašinu plus ima lepih tower kulera.
Mrzim šta "gejming" marketing radi omladini...
Peja je sve rekao ovom recenicom.Hvala svima na odgovorima ,ali uzece ovo sto je naumio ,imao je odlican kuler ,sa extra temperaturama ,koji je kostao mislim oko 20 evra.lc-power cosmo cool 120,ostatak masineMislim da klinac hoće da finišira mašinu vodenim.
Jeste li proverili da li Arctic može da stane?Peja je sve rekao ovom recenicom.Hvala svima na odgovorima ,ali uzece ovo sto je naumio ,imao je odlican kuler ,sa extra temperaturama ,koji je kostao mislim oko 20 evra.lc-power cosmo cool 120,ostatak masine
ryzen 5 5600gt
asrock b550 pro4
32gb na 3200
saphire 6600rx/stigla je 7700xt ,ali nije ubacena/
antec ax90
Kupio je novo kuciste nzxt h6 flow rgb white ,pa kao sto rece peja hoce da finisira ovim vodenim.Sam je zaradio taj novac ,pa mi je bilo bezveze da insistiram ,rekao sam mu moje misljenje i to je.Hvala jos jednom svima,ako nista sluzice u nekoj sledecoj nadogradnji ,naravno ako prezivi.
Staje bez problema ,nazalost sve je kupljeno osim kucista i vodenog ,koje upravo malopre stiglo,hvala jos jednom na svim savetima,cujemo se za neku am5 masinu za par godinaJeste li proverili da li Arctic može da stane?
Deblji je od većine, hladnjak je debeo 38mm plus 25mm za ventilatore...
Ako baš hoće vodeno i može da stane, ubedi ga makar da uzme 240mm jer je manja šansa ne pasuje plus je jeftiniji, a da 5600 zameni sa 5700x ili još bolje sa 5700X3D ako budžet dozvoljava.
Ne bi škodila i memorija na 3600 MHz umesto 3200.
Cepidlačim, znam, žao mi je da ne izvuče što više snage iz mašine...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari