Šta je novo?

Vodena hladjenja...

• Začetnik teme Začetnik teme borab
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

borab

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
860
Molio bih one koji imaju ovakvo sto u svom kompu da postuju:
koje vodeno hladjenje imaju,
sta sve hlade i koje su temeprature hladjenih komponenti u idle/full loadu,
da li bi opet uzeli isto?

Hvala.

Imao sam vodeno, bila je tema o njemu, tj imao sam dva komada. Poslednje je bilo bolessssss, ali me iskreno mrzi da trazim koje su komponente bile u njemu , a ne znam ih sve napamet. U svakom slucaju, tada Blitz Formula, Q6600 na 36-3.7 ghz, eVGA 8800 GTS 320 MB sve na vodi, dakle i cipset, ni jedna komponenta nije prelazila 42-45 stepeni u full loadu po nekoliko sati... Idle prosek 30 stepeni na sobnoj temp.
Performanse su stvarno bile extra, izgleda takodje, ali ne bih ga u zivotu vishe stavio u kucishte, poshto svaki put kad sam hteo da vadim grafu da benchujem kod drugara morala je da se vadi voda i slicne gluposti, A poshto sam komponente u to vreme menjao vrlo cesto, maltene na 5 dana nikako mi se nije dopala cela prica...

:wave:

evo i mene hladim cpu sa gore pomenutim vodenim cpu na 3.5ghz na sobnoj temp. od 23 24c je 26 25 temp u idle a u loadu oko 40c mozda i manje poshto kada sam zadnji put vrteo orhos TJ.max je bio 85 i temp je bila 52 ili 53 posle 12h load-a

Edit: zaboravih da napishem uzeo bih opet isto 🙂 nego ovde sve samo ex-vodenjaci josh nam samo Dule fali 🙂

Poslednja izmena:
Hvala svima.

Pozdrav,
posedujem thermaltake kandalf kuciste uz njega se dobija vodeno hladjenje.
U idle temp. je 28, planiram u skorije vreme malo da ga istestiram pod opterecenjem.
Uglavnom zadovoljan sam trenutno.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno