Šta je novo?

Vodafone Smart Tab III 10"

xSeptimus

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
07.05.2002
Poena
1,065
Vodafone Smart Tab III by Lenovo

Vipmobile

vodafonesmarttab.png

Vip je u svoju prazničnu ponudu mobilnih uređaja uvrstio tablet Vodafone Smart Tab III

Smart Tab III je još jedan primer uspešne saradnje kompanija Vodafone i Lenovo. Tablet ima desetoinčni IPS ekran rezolucije 1280 x 800 osetljiv na dodir, a pokreće ga Android 4.2.2 i četvorojezgarni 1.2 GHz procesor sa 1GB RAM i 16GB memorije proširive do 32GB. Debljina uređaja je 8.6 mm i idealan je za surfovanje u pokretu, društvene mreže i email. Vodafone Smart Tab III ima 3G i Wi-Fi, Bluetooth, zadnju kameru od 5 MP i prednju VGA, kao i USB i HDMI priključak. Tablet je dostupan na 12 mesečnih rata od 1.500 dinara uz tarifu Vip Online 15.

vip.png

Vipmobile

Poslednja izmena:
Ovo je model Lenovo IdeaTab S6000-H 3G 16GB . Pa posto nema bas nekih domacih postova, potrazi neke testove ili iskustva na netu.

moze li mi neko reci,ima li tab funkciju za telefoniranje ili ne?ok za 3g net,ali moze li poziv saovog modela?

vidim da malo ko prica o ovom modelu,a vidim i da preko nije bas nesto mnogo zastupljen,a rekao bih da je bas dobar...probao sam ga u vip-u,za tih par minuta,izuzetno lep odziv..

ako ga je neko imao,zanima me jacina wifi signala-antene i duzina trajanja baterije?

Nazad
Vrh Dno